Mitišču «Atlant» ar samazinātu budžetu turpinās spēlēt KHL (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Pagājušās sezonas beigās finansiālas grūtības izjutusī Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Mitišču «Atlant» turpinās sacensties šajā turnīrā, tomēr tās budžets tiks samazināt.

Pagājušās sezonas beigās «Atlant» hokejisti vairākus mēnešus nesaņēma atalgojumu, bet līdz aprīļa beigām klubs nespēja uzrādīt finansiālās garantijas nākamajai sezonai. Šajā jautājumā līga klubam devusi vēl mēnesi laika.

«Pēdējā laikā šajā jautājumā ir bijušas vairākas tikšanās. Lēmums ir pieņemts - kluba budžets tiks samazināt, tomēr mēs turpināsim spēlēt KHL,» aģentūra «R-Sport» citē komandas ģenerālmenedžeri Alekseju Žamnovu, kurš gan nākamās sezonas kluba budžetu neatklāj.

«Tuvākajā laikā komandu sagaida spēlētāju maiņas darījumi, ieguvumi un kaut kādi zaudējumi. Kā jebkurš cits klubs - strādājam spēlētāju tirgū,» piebildis Žamnovs.

Aizvadītās sezonas regulāro čempionu «Atlant» komanda noslēdza Rietumu konferences kopvērtējuma devītajā vietā, no iekļūšanas Gagarina kausa izcīņā atpaliekot par sešu punktu tiesu. Cerības kausā vienība nepārvarēja ceturtdaļfināla kārtu, sērijā ar 0-3 zaudējot vēlākajiem turnīra finālistiem Minskas «Dinamo» no Baltkrievijas.

KHL nākamās sezonas dalībnieku vidū uzņemtas Krievijas komanda Toljati «Lada» un jaundibinātais Soču klubs Krasnodaras «Sočinskije leopardi», kā arī Somijas vienība Helsinku «Jokerit».

Tomēr tas nenozīmē, ka pieaugs līgas dalībnieku skaits, jo vairākas vienības varētu savu dalību līgā neturpināt. Tā pirmdien līgas prezidents Aleksandrs Medvedevs pavēstīja, ka vietu līgā varētu zaudēt latviešu aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētā Ukrainas vienība Doņeckas «Donbass», bet pirms tam finansiālu problēmu novājinātā Maskavas «Spartak» komanda bija pavēstījusi, ka no 1.jūnija atlaidīs visus kluba darbiniekus, izņemot hokejistus.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu