«Rietumu-Delfin» komandas braucējs Neilands uzvar Rīgas velomaratonā

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

«Rietumu-Delfin» komandu pārstāvošais riteņbraucējs Krists Neilands svētdien izcīnīja uzvaru «Elkor» Rīgas velomaratonā, kura starts tika dots 11. novembra krastmalā.

Neilands «Dion» Sporta brauciena trasi, kurā dalībnieki veica 94,8 kilometrus, veica divās stundās 11 minūtēs un 24 sekundēs.

Viņš par četrām sekundēm pārspēja Viesturu Lukševicu no «Alpha Baltic-Maratoni.lv» komandas, bet trešais palika Lukševica komandas biedrs Mārtiņš Savickis, kurš uzvarētājam zaudēja 15 sekundes.

«Esmu ļoti priecīgs par izcīnīto uzvaru. Negaidīti ātri noformējās atrāviens, kas arī bija izšķirošais. Bruģa posmā man izdevās izvirzīties vadībā, bet pēc tam atlika nosargāt pozīciju, ko arī izdarīju. Šis panākums, protams, ir patīkams. Turpmāk galvenais ir gūt uzvaras starptautiskā mēroga UCI sacensībās,» par sacensībām «Igo Japiņa sporta aģentūrai» atklāja Neilands.

Dāmu konkurencē «Dion» sporta braucienā ātrākā bija rīdziniece Elīna Sauka. Viņa trasē pavadīja 2 stundas 23 minūtes un 13 sekundes. Otrajā vietā finišēja «Sportlife» pārstāve Ieva Strēle. Kopumā startēja vairāk nekā 200 licencēto braucēju.

«Spices» Tautas velobraucienā, kurā dalībnieki veica 31,6 kilometrus, uzvarēja Linards Veide no «Rietumu-Delfin» komandas, aiz sevis atstājot Juri Mikulēnu un Sandiju Kļaviņu.

Rīgas velomaratons notika 32.reizi. Laika gaitā dalībnieku skaits no dažiem simtiem izaudzis līdz teju 4000 velomīļiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu