Gazmanovs: Krieviju jau tā mēģina pazemot, un vēl šī situācija ar himnu...

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pazīstamais Krievijas dziedātājs Oļegs Gazmanovs, kas ir kaislīgs hokeja fans, pārdzīvo par valstsvienības demaršu pirms Kanādas izlases himnas.

Krievijas hokeja izlases spēlētāji nepatīkami pārsteidza pasauli, pēc graujošā 1:6 zaudējuma Kanādas valstsvienībai laukumu pametot, vēl pirms notikusi jauno čempionu sveikšana un viņu valsts himnas atskaņošana.

«Pirmkārt, lielākais prieks - mūsu uzvara pret amerikāņiem pusfinālā. Sudraba medaļas Krievijas izlasei ir labs rezultāts,» «sovsport.ru» citēts estrādes mākslinieks.

«No otras puses, ļoti nepatīkama un traģiska situācija ir mūsu izlases demaršs pirms Kanādas himnas. Tas mani šokēja. Joprojām nesaprotu, kā tas varēja notikt. Mūs jau tā ar jebkādiem centieniem mēģina pazemot. Un vēl šī situācija,» sacīja Gazmanovs.

Ne visi Krievijas izlases spēlētāji vilšanos par spēles iznākumu izrādīja šādā veidā; vairāki Oļega Znaroka trenētie hokejisti gan palika uz laukuma, tai skaitā Jevgeņijs Malkins, Viktors Tihonovs un Aleksandrs Ovečkins, taču arī viņi, lai arī uzkavējās ilgāk, Kanādas himnas atskaņošanu nesagaidīja.

Asu nosodījumu Krievijas hokejistu virzienā veltīja arī Starptautiskās Hokeja federācijas (IIHF) prezidents Renē Fāzels. Viņš esot bijis šokēts un pirmo reizi kaut ko tādu esot redzējis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu