Hokeja izlase viesojas Latvijas vēstniecībā Baltkrievijā (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Latvijas izlases hokejisti, trešdien viesojoties valsts vēstniecībā Baltkrievijā, ziedoja nūju un kreklus labdarībai.

Izlases hokejisti trešdien viesojās Latvijas vēstniecībā Baltkrievijas galvaspilsētā Minskā. Līdzi viņi bija paņēmuši vārtsarga Kristera Gudļevska nūju, kuru rotā visu valstsvienības spēlētāju paraksti, kā arī izlases kreklus. Šie priekšmeti tika nodoti Apvienoto Nāciju organizācijas (ANO) pārstāvim, lai tie tiktu izsolīti izsolē, bet iegūtie līdzekļi tiks ziedoti bēgļu ģimenēm.

Tāpat hokeja izlases ģenerālmenedžeris Māris Baldonieks uzdāvināja Latvijas valstsvienības sarkano spēļu kreklu ar 14.numuru vēstniekam Baltkrievijā Mihailam Popkovam.

Vēstniecībā bija ieradušies arī daži Latvijas līdzjutēji, bet ar runu uzstājās sporta draugu kluba «Namejs» valdes priekšsēdētājs Jānis Barkāns, kurš novēlēja hokejistiem veiksmi atlikušajā pasaules čempionāta daļā.

Pēc oficiālās daļas starp sanākušajiem sākās neformālas sarunas pie uzkodām, dzērieniem un vēlāk arī kūkas, ko rotāja uzraksts «Esam kopā».

Pasākuma noslēgumā tapa arī kopbilde.

Kā zināms, šobrīd Minskā norisinās pasaules čempionāts hokejā, kas ilgs līdz 25.maijam.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu