Vai Rīgas «Dinamo» pametīs Ābols un Ankipāns?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubu Rīgas «Dinamo», iespējams, varētu pamest galvenais treneris Artis Ābols un viņa asistents Ģirts Ankipāns, vēsta laikraksts «Diena».

Šobrīd liela neskaidrība ir par Rīgas «Dinamo» treneru korpusu. Piedāvājumu asistēt Pēterim Skudram Ņižņijnovgorodas «Torpedo» komandā esot pieņēmis Ģirts Ankipāns. Tāpat klīstot baumas, ka Artis Ābols varētu kļūt par Toļjati «Lada» galveno treneri.

«Par Toljati variantu man nav oficiāla apstiprinājuma,» laikrakstam «Diena» sacīja «Dinamo» ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs. «Ja reiz ir piedāvājums un tāda ir izvēle, tad manis pēc lai tā būtu.»

«Ankipāns bija pie manis atbraucis. Izstāstīja, ka ir interesants piedāvājums, taču negribot aiz sevis aizcirst durvis. Es viņu saprotu, tāpēc teicu: brauc, strādā un tad jau skatīsimies, kā viss attīstīsies. Cik es saprotu, Ankipāns ir vienojies ar «Torpedo»,» atklāja Sējējs.

«Dinamo» ģenerālmenedžeris arī izteicās, ka līdz maija beigām vajadzētu būt skaidrībai par komandas finansējumu uz nākamo sezonu. Pie tā aktīvi strādājot «Dinamo Rīga» padomes priekšsēdētājs Juris Savickis.

Atgādināsim, ka pirms nepilnām divām nedēļām «Dinamo» padomes loceklis Guntis Ulmanis sarunā ar «sportacentrs.com» paziņoja, ka «Dinamo» nākamajā sezonā spēlēšot KHL.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu