Nolans: Ģērbtuvēs pēc pirmā perioda pamatīgi kliedzu (57)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Ļoti svarīgu uzvaru pasaules čempionātā (PČ) Minskā (Baltkrievija) otrdien izcīnīja Latvijas hokeja valstsvienība, kas ar 5:4 B grupas trešajā mačā aizraujošā cīņā pārspēja Kazahstānas izlasi. Pēc mača galvenais treneris Teds Nolans pauda prieku par izcīnītajiem trīs punktiem, taču nebija apmierināts ar komandas sniegumu pirmajā periodā.

«Pirmajā periodā mēs nespēlējām savu hokeju, bijām gausi un lēni. Otrajā trešdaļā mums izdevās mainīt mača gaitu, kas arī palīdzēja tikt pie panākuma,» savās pārdomās dalījās Latvijas izlases galvenais treneris.

«Pēc pirmā perioda ģērbtuvēs pamatīgi kliedzu,» atzina kanādiešu speciālists. «Tagad jau vairs neatceros, ko es teicu. Galvenais mans vēstījums bija, ka mums jāspēlē aktīvāk. Mēs pieļāvām daudz kļūdu un nespēlējām gudri.»

56 gadus vecais Nolans arī uzslavēja Latvijas izlases aizsargu Artūru Kuldu, kurš pret kazahiem guva divus vārtus. «Šajās trijās spēlēs viņš paveicis ļoti labu darbu. Artūrs ir uzņēmies līdera lomu. Tāpat arī Georgijs Pujacs un Guntis Galviņš ir uzdevumu augstumos.»

«Tiesāšana uz abām pusēm nebija vienlīdzīga,» par galvenajiem arbitriem izteicās Nolans. «Mūsu puiši spēlē kā vīri, viņi nesimulē un neprasa pēc noraidījumiem. Dažreiz tiesnešiem ir grūti pieņemt lēmumus.»

Latvijas izlase rītdien aizvadīs kārtējo ledus nodarbību, taču ne visi piedalīsies treniņā.

Nākamo spēli Teda Nolana vadītā Latvijas komanda aizvadīs ceturtdien, kad jātiekas ar ASV izlasi. Pēc tam sekos mači ar Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadīto Krieviju, Baltkrieviju un neveiksmīgi spēlējošo Šveici.

B apakšgrupa

datumslaiksspēle
15.05.2014.16.45ASV - Latvija
17.05.2014.12.45Latvija - Krievija
19.05.2014.20.45Latvija - Baltkrievija
20.05.2014.16.45Latvija - Šveice

Latvijas Hokeja federācijas (LHF) valde mūsu komandai ļoti augstu uzdevumu neizvirzīja - jāiekļūst labāko 10 komandu skaitā.

Latvijas hokeja izlases sastāvs spēlē ar Kazahstānu

Vārtsargi: Edgars Masaļskis, (Kristers Gudļevskis).

Aizsargi: Guntis Galviņš, Rodrigo Laviņš, Jēkabs Rēdlihs, Georgijs Pujacs, Kristaps Sotnieks, Māris Jass, Artūrs Kulda.

Uzbrucēji: Gints Meija, Andris Džeriņš, Juris Štāls, Armands Bērziņš, Mārtiņš Cipulis, Aleksandrs Ņiživijs, Miks Indrašis, Herberts Vasiļjevs, Ronalds Ķēniņš, Miķelis Rēdlihs, Zemgus Girgensons, Roberts Lipsbergs, Kaspars Daugaviņš.

Komentāri (57)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu