Nolans: Kazahstānai ir ļoti laba komanda (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

«Pret Kazahstānu pēdējo reizi spēlējām olimpiskajā kvalifikācijas turnīrā, viņiem ir ļoti laba komanda. Kā jau iepriekš biju izteicies, šeit jebkura komanda var sagādāt pārsteigumu,» pirms pasaules čempionāta trešā mača izteicās Latvijas valstsvienības galvenais treneris Teds Nolans.

«Šeit visas spēles ir ļoti svarīgas,» atklāja Nolans. «Esam labi atpūtušies, jo vakar bija brīvdiena. Arī enerģijas līmeni esam dabūjuši atpakaļ, viss ir labi.»

Nolans arī izteicās, ka pret kazahiem šodien laukumā atgriezīsies uzbrucējs Juris Štāls un vārtos stāsies Edgars Masaļskis. «Juris būs atpakaļ ierindā. Piesardzības dēļ viņš nespēlēja iepriekšējā mačā pret Vāciju. Gribējām pārliecināties par viņa veselības stāvokli. Štāls, visticamāk, spēlēs ar Indraši un Girgensonu, tas šim virknējumam dos ātrumu. Savukārt vārtus sargās Masaļskis.»

«Pret Kazahstānu pēdējo reizi spēlējām olimpiskajā kvalifikācijas turnīrā, viņiem ir ļoti laba komanda. Kā jau iepriekš biju izteicies, šeit jebkura komanda var sagādāt pārsteigumu. Palūkojieties uz Šveici, kas nav izcīnījusi nevienu uzvaru. Tā komanda, kas pieļauj mazāk kļūdu, izcīna arī uzvaras,» skaidroja kanādiešu speciālists.

«Mums ir jāmet ripa zonā un jāliek strādāt viņu aizsargiem. Tādu plānu piekopj gandrīz visas pasaules komandas,» iebilda treneris.

Līdz šim Kazahstānas hokejisti aizvadījuši divus mačus, abos piedzīvojot zaudējumu. Turnīra atklāšanas spēlē ar 1:2 pēcspēles metienos piekāpās Vācijas izlasei, bet nākamajā mačā 1:4 zaudēja sacensību rīkotājiem baltkrieviem.

Lai cerētu uz iekļūšanu ceturtdaļfinālā, Kazahstānai šodien jāsaņem punkti. Viņiem joprojām labā atmiņā ir zaudējums 2:3 Latvijai Soču olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā «Arēnā Rīga». Toreiz izcēlās plašas diskusijas, Kazahstānas pusei uzskatot, ka Latvija uzvaru ieguva negodīgā veidā.

Kazahstānai šajā spēlē nevarēs palīdzēt diskvalificētais uzbrucējs Fjodors Poliščuks.

Dienas pirmajā B grupas spēlē Vācijas izlase, kas turnīrā cīnās bez zaudējumiem, tiksies ar Somijas valstsvienību, kura divās spēlēs piedzīvojusi divas neveiksmes.

Nākamo spēli Teda Nolana vadītā Latvijas komanda aizvadīs ceturtdien, kad jātiekas ar ASV izlasi.

B apakšgrupa

datumslaiksspēle
13.05.2014.20.45Kazahstāna - Latvija
15.05.2014.16.45ASV - Latvija
17.05.2014.12.45Latvija - Krievija
19.05.2014.20.45Latvija - Baltkrievija
20.05.2014.16.45Latvija - Šveice
Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu