Rallisti aicina palīdzēt ar vēzi slimu bērnu rehabilitācijā (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ivars Trautmanis

Haralds Šlēgelmilhs un Artūrs Pumpurs sadarbībā ar RH3 Fonds turpina aktualizēt visas sabiedrības uzmanību bērnu onkoloģiskām saslimšanām un ar tām saistītajiem sarežģījumiem. Autosportisti 17. un 18. maijā piedalīsies Rally Talsi, kura laikā ekipāžas automašīnu rotās RH3 Fonds krāsas un uz tās sāniem būs redzams RH3 Fonds ziedojuma tālrunis. Katrs zvans uz šo numuru ziedos EUR 1,42 ar vēzi slimo bērnu rehabilitācijai.

«Pirms dažām dienām Sporta kompleksā 333 sarīkojām Ātruma Dienu bērniem, kuri šobrīd cīnās ar vēzi un slimības radītajām komplikācijām. Tā bija saulaina diena, un bērniem bija iespēja gan izbraukt ar kartingiem, gan arī pats sēdos pie sporta auto stūres, lai viņus izvizinātu trasē. Pēc bērnu prieka acīs, varu spriest, ka viņiem šī diena ļoti patika un viņi guva vēl nebijušas emocijas!» aizrautīgi iesāk Haralds Šlēgelmilhs.

Lai vēl vairāk aktivizētu līdzcilvēku vēlmi ziedot, Rally Talsi dalībnieki savu sporta automašīnu šobrīd novietojuši t/c Mols pie ieejas veikalā RIMI. «Mūsu rallija auto šobrīd atrodas lielveikalā un ļoti ceru, ka tā apmeklētāji būs ievērojuši uz auto esošo ziedojuma tālruni un izmantos iespēju palīdzēt ar vēzi slimajiem bērniem,» turpina Haralds. Šobrīd ir uzsākts arī konkurss sociālajā tīklā Twitter, kurā autosportisti aicina lielveikala apmeklētājiem pašiem nofotografēties pie ekipāžas rallija auto un publicēt šo bildi savā Twitter kontā, izmantojot tēmturi #rh3fonds. Par konkursu stāsta Haralds: «Aicinu katru, kuram nav vienaldzīga bērnu un jauniešu rehabilitācija, aiziet līdz mūsu rallija auto, uztaisīt «pašiņu» un piedalīties konkursā! Kopā ar Artūru Pumpuru svētdien, 11. maijā, no plkst. 12:00 līdz 14:00 būsim pie sava auto t/c Mols un ikvienam būs iespēja ar mums gan aprunāties, gan nofotografēties. Tāpat veiksim arī Twitter konkursa izlozi un noteiksim piecus laimīgos, kas katrs balvā saņems dāvanu karti izbraucienam ar kartingu t/c Mols kartingu trasē.»

Īpašs konkurss iecerēts arī sociālā tīkla Facebook lietotājiem. «Jums jāseko RH3 Fonds kontam WWWRH3FONDSLV. Šajā kontā ievietosim ziņu, ar kuru daloties un iesakot to saviem draugiem, katrs aktīvais sekotājs automātiski piedalīsies izlozē, kurā varēs laimēt iespēju sēsties blakus Haraldam Šlēgelmilham un piedzīvot elpu aizraujošu izbraucienu ar jaudīgu auto Sporta kompleksa 333 trasē. Ar kādu auto – tas lai paliek noslēpums līdz pat pašai izlozes dienai,» intrigu uztur ekipāžas stūrmanis Artūrs Pumpurs.

Ar dalību Rally Talsi, sportisti vēlas aktualizēt ar onkoloģiska rakstura slimību skartu bērnu un jauniešu ārstēšanas jautājumus. Uz ekipāžas sporta automašīnas būs izvietotas Vislatvijas bērnu pretvēža kustības RH3 Fonds un tā ziedojuma tālruņa numura +371 90006387 uzlīmes, kas aicinās ikvienu autosporta atbalstītāju iesaistīties un ziedot RH3 Fonds, kas izveidots, lai onkoloģijas nodaļās esošajiem bērniem un jauniešiem nodrošinātu veselīgu un sabalansētu uzturu ārstēšanas laikā, rehabilitāciju, psihologa vizītes, kā arī apmaksātu citus steidzamus un ārkārtas gadījumus. Rally Talsi laikā saņemtie ziedojumi pilnā apmērā tiks izlietoti rehabilitācijas procedūru apmaksai Nacionālajā rehabilitācijas centrā Vaivari, kurā viena bērna uzturēšanās izmaksas ir EUR 50,00 dienā.

Atbalstīt RH3 Fonds darbību var jau šodien, jo ziedojuma tālruņa numurs jau ir atvērts, un ar katru uz to veikto zvanu RH3 Fonds darbībai jau šodien iespējams ziedot EUR 1,42. Bez minētā ziedojuma tālruņa, RH3 Fonds aicina piedalīties izsolē un savā īpašumā iegūt kāda sabiedrībā zināma sportista parakstītu kreklu, bikses, cimdus vai citu sporta ekipējuma vienību. Jau šobrīd iespējams nosolīt Haralda Šlēgelmilha kombinezonu, ar kuru viņš startēja GP2 Asia formulas sacensībās. Savukārt Rally Talsi norises nedēļā, sākot no 12. maija, izsolē varēs iegūt vairāku autosportistu, tajā skaitā Anda Neikšāna, Vasīlija Grjazina, un Reiņa Nitiša, atribūtiku. Visa izsolēs iegūtā nauda tiks novirzīta bērnu rehabilitācijas izdevumu apmaksai Nacionālajā rehabilitācijas centrā Vaivari.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu