Kanādas hokeja eksperts: Krievijas hokejistiem nav ne goda, ne klases

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valery Sharifulin/TASS/Scanpix

Slavenais Kanādas hokeja eksperts Dons Čerijs veltījis asu kritiku Krievijas valstsvienības spēlētāju virzienā, kas pēc pasaules finālspēles, nenoklausoties Kanādas himnu, pameta laukumu.

«Tas, ka viņi nenoklausījās himnu, apliecina, ka viņiem nav ne goda, ne klases,» «Sportsnet.ca» portālā citēts Kanādas hokeja eksperts.

«Savulaik, kad zaudējām Krievijai, mēs stāvējām uz ledus un klausījāmies viņu himnu. Viņiem nav ne kripatiņas klases,» nosodoši sacīja Čerijs.

Zīmīgi, ka 2008.gada pasaules čempionātā, kas norisinājās Halifaksā (Kanāda), finālmačā Krievija ar 5:4 uzveica Kanādu. Toreiz kanādieši godam veica savu pienākumu, noklausoties uzvarētāju himnu.

Jāpiebilst gan, ka ne visi Krievijas izlases spēlētāji vilšanos par spēles iznākumu izrādīja šādā veidā; vairāki Oļega Znaroka trenētie hokejisti palika uz laukuma, tai skaitā Jevgeņijs Malkins, Viktors Tihonovs un Aleksandrs Ovečkins, taču arī viņi, lai arī uzkavējās ilgāk, Kanādas himnas atskaņošanu nesagaidīja.

Kanādas hokeja izlase pasaules čempionātā Prāgā uzvaras svinēja visos desmit mačos. Par parādīto teicamo bilanci IIHF viņus apbalvoja ar vienu miljonu Šveices franku.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu