Minskas «Dinamo» panāk vienošanos ar pazīstamo kanādieti Čīčū (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Minskas «Dinamo» panācis vienošanos ar pazīstamo kanādiešu hokejistu Džonatanu Čīčū, pirmdien pavēstījusi vienība.

Šobrīd 33 gadus vecais Čīčū aizvadīto sezonu pavadīja KHL jaunpienācējas Zagrebas «Medveščak» rindās, tomēr šobrīd hokejista pakalpojumos nopietni ieinteresējies Baltkrievijas klubs, kas panācis vienošanos ar spēlētāju.

Paredzams, ka uzbrucējs ar Minskas klubu noslēgs divu gadu līgumu.

Sezonas gaitā hokejists piedalījās 54. regulārā turnīra mačos, kuros guva 19 vārtus un atzīmējās ar 22 rezultatīvām piespēlēm.

Savukāt NHL karjerā Čīčū aizvadījis 501 spēli, guvis 170 vārtus un veicis 135 rezultatīvas piespēles, pārstāvot Sanhosē «Sharks» un Otavas «Senators» komandas.

Čīču 2005./2006.gada sezonā tika pie Morisa Rišāra balvas, ko pasniedz sezonas labākajam vārtu guvējam

Tieši «Sharks» hokejistu 1998.gada NHL draftā izvēlējās ar kopējo 29.numuru.

Tāpat Minskas «Dinamo» klubs pirmdien paziņoja, ka panācis vienošanos ar slovāku Ivanu Švarniju un kanādieti Metu Elisonu, kuri arī aizvadītajā sezonā pārstāvēja «Medveščak» klubu.

Elisons pirmajā KHL sezonā spēlēja Rīgas «Dinamo» komandā.

Pirmdien uz Minskas «Dinamo» pārgāja arī kanādiešu uzbrucējs Pols Šekura, kurš iepriekšējās divās sezonās pārstāvēja Rīgas «Dinamo» komandu.

Minskas «Dinamo» šīs sezonas KHL regulārajā turnīrā bija vājākā komanda Rietumu konferencē, ieņemot 14.pozīciju, taču pēcāk notikušajā Cerību kausā aizkļuva līdz finālam, kurā sērijā līdz trim uzvarām ar 0-3 atzina Omskas «Avangard» pārākumu.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu