Pamati Rīgas «Dinamo» nākotnei esot ielikti!

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Pamati Latvijas komandas Rīgas «Dinamo» startam nākamās sezonas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātam ir ielikti, aģentūrai LETA atklāja AS «Dinamo Rīga» padomes loceklis Guntis Ulmanis.

Pagājušajā sezonā Rīgas «Dinamo» saskārās ar lielām finansiālām grūtībām, bet pēc šīs sezonas beigām ap klubu valda neskaidrība, jo nav zināms, vai tas maz turpinās eksistēt un piedalīsies KHL čempionātā.

«Šobrīd pie šī jautājuma aktīvi strādājam un tuvāko pāris nedēļu laikā būs paziņojums, jo tomēr jūlijā jau sāksies gatavošanās jaunajai sezonai,» pauda Ulmanis. «Kopumā ir labas ziņas un pamati ielikti, tomēr šobrīd visas komandas meklē sponsorus.»

Tiesa, Ulmanis atturējās no sīkāka situācijas izklāsta, jo vairākas reizes risinājums esot bijis tuvu, taču allaž pār ceļu pārskrējis melns kaķis.

«Globālā krīze iespaidojusi situāciju, un mēs nedrīkstam būt pārsteidzīgi. Tomēr kopumā daudz kas atkarīgs no kluba padomes priekšsēdētāja Jura Savicka - esam nolēmuši, ka finansiālos lēmumus pieņem viņš un pēc tam tos iesniedz padomei,» atklāja Ulmanis.

Kā zināms, šosezon Rīgas «Dinamo» otro reizi septiņu sezonu laikā nesasniedza Gagarina kausa izcīņu. Pēc sezonas vienības vadība atteikusies no komentāriem saistībā ar finansiālo situāciju, tomēr zināms, ka vadībai pret spēlētājiem joprojām ir algu parādi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu