Čehijas izlase pārliecinoši apspēlē Austrijas komandu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Pārliecinošu uzvaru pasaules čempionātā (PČ) piektdien izcīnīja sacensību mājiniece Čehijas valstsvienība, kas Prāgas O2 arēnā ar 4:0 sagrāva Austrijas izlasi.

Lai arī visai liels pārsvars piederēja mājiniekiem, rezultāts pirmajās 20 minūtēs netika atklāts.

Otrajā trešdaļā laukumā pilnībā dominēja Čehijas valstsvienība, pa pretinieku vārtiem izdarot 22 metienus, uz ko Austrijas izlase atbildēja ar 2 raidījumiem. 32. minūtē ar asu plaukstas metienu vārtu devītniekā rezultātu atklāja aizsargs Ondržejs Ņemecs, septiņas minūtes vēlāk Martins Zatovičs pretuzbrukumā pārsvaru dubultoja.

Periodam punktu pielika Vladimirs Sobotka, kas čehiem trešos vārtus guva 52 sekundes pirms trešdaļas beigām.

Trešās trešdaļas rezultāts tika atklāts jau 7. sekundē, kad Austrijas vārtu vīru pārspēja Jakubs Vorāčeks. Turpinājumā vārti vairs netika gūti, laukuma saimniekiem svinot pārliecinošu uzvaru ar 4:0.

Tikmēr B grupas mačā Ostravā Norvēģijas komanda ar 3:1 uzvarēja Slovēniju, sagādājot tai piekto zaudējumu piecās spēlēs.

Vakara spēlē (pl. 21.15) Prāgā Aleksandra Beļavska vadītā Latvijas izlase spēkosies ar Vāciju, kamēr otrā grupā ASV hokejisti tiksies ar Dāniju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu