Minhenes «Bayern» noliek čempionu pilnvaras (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Par pirmo UEFA Čempionu līgas finālisti otrdien kļuva Spānijas futbola komanda Madrides «Real», kas pusfināla atbildes spēlē ar 4:0 (3:0) izbraukumā pārspēja pagājušās sezonas spēcīgāko vienību Minhenes «Bayern» no Vācijas.

Spēles pirmajās 45 minūtēs lielāka (63%) bumbas kontrole piederēja «Bayern» futbolistiem, bet rezultātu tas nedeva. 16. un 20. minūtē vārtus ar galvu guva Madrides «Real» aizsargs Serhio Ramoss, krietni sarežģījot Vācijas komandas izredzes izcīnīt vietu finālā.

Puslaika turpinājumā bija vērojama asa un agresīva cīņa. 34. minūtē viesiem izdevās gūt vēl vienus vārtus, kad portugāļu zvaigzne Krištianu Ronaldu pēc teicamas Gareta Beila piespēles soda laukumā, panāca jau 3:0 «Real» labā.

Ronaldu šosezon Čempionu līgā guva 15. vārtus, kas ir jauns turnīra rekords gūto vārtu ziņā šajā turnīrā vienas sezonas ietvaros.

Otrajā puslaikā vairākas labas izdevības neizmantoja mājinieki, kamēr Ronaldu 90. minūtē pēc soda sitiena guva savus otros vārtus šajā mačā un ceturtos savai komandai.

Madrides «Real» vienība Čempionu līgā triumfējusi deviņas reizes un pēdējās četrās sezonās spējusi iekļūt labāko četru komandu skaitā.

Pirms nedēļas Madridē laukuma saimnieki guva virsroku ar rezultātu 1:0, divu spēļu summā triumfējot 5:0.

Otrā pusfināla pārī pirmajā spēlē Spānijas vienība Madrides «Atletico» savā laukumā 0:0 cīnījās ar Anglijas premjerlīgas futbola klubu Londonas «Chelsea».

Šo abu komandu atbildes duelis risināsies trešdien.

«Bayern» futbolisti ceturtdaļfinālā divu spēļu summā 4:2 pieveica šosezon neveiksmīgi spēlējošo Anglijas vienību Mančestras «United», kamēr «Real» divu spēļu summā 3:2 pārspēja pagājušās sezonas Eiropas un Vācijas vicečempionus Dortmundes «Borussia».

Prestižo sacensību finālā iekļūs komandas, kas būs pārākas divu maču summā.

UEFA Čempionu līgas fināls risināsies 24. maijā Portugālē, Lisabonā.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu