Vācijas izlase smagā cīņā piekāpjas Zviedrijai

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Zviedrijas un Somijas hokeja izlases ceturtdienas vakarā pasaules čempionātā (PČ) Čehijā guva uzvaras ceturtās kārtas noslēguma spēlēs.

A grupas spēlē Prāgā Zviedrija ar 4:3 uzvarēja Latvijas izlases piektdienas pretnieci Vāciju, Oskars Mellers un Joakims Lindstrēms vadībā ar 2:0 izvirzīja zviedrus uz ko Markuss Kinks un Nikolass Krāmers atbildēja ar diviem vārtu guvumiem vāciešiem. Džons Klingers trešajā periodā atguva vadību Zviedrijai. Otros vārtus guva Mellers, taču Matiass Plahta vāciešiem samazināja rezultātu līdz minimumam.

Prāgas grupā Kanādai pēc četrām spēlēm ir 12 punkti, Zviedrijai pēc piecām - 11. Šveicei ir astoņi un Čehijai septiņi punkti pēc četrām spēlēm. Latvija ar diviem punktiem četrās spēlēs joprojām ir pēdējā - astotā.

B grupā Ostravā Somija atstāja sausā Slovēniju ar 4:0 uzvaru, Vārtus guva Leo Komarovs, Petri Kontiola, Aleksandrs Baikovs un Jonass Kempainens.

B grupā līderpozīcijās pēc četrām spēlem ar 10 punktiem ir Baltkrievija, kam seko Somija, ASV un Krievija ar deviņiem punktiem.

Jau ziņots, ka ceturtdienas pirmajās spēlēs Čehija ar 5:1 uzvarēja Franciju un Baltkrievija ar 5:2 - ASV.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu