Hokeja fani ballējas diskotēkās, vizinās ar kuģīti, bauda vecpilsētas skatus

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas hokeja fani pasaules čempionātā dienā, kad Latvijas izlasei ir brīvdiena, nesēž savos viesnīcu numuriņos, bet aktīvi izbauda tūristu vidū iecienītās Čehijas galvaspilsētas piedāvātos labumus, tostarp braucienu ar kuģīti pa Vltavas upi.

Otrdien šādu iespēju pavizināties ar tūristiem domātu kuģīti izmantoja krietns Latvijas atbalstītāju pulks. Brauciens ilga aptuveni trīs stundas, tā laikā varēja baudīt ne tikai Prāgas vecpilsētas skatus no upes, bet arī visnotaļ labos laika apstākļus. Braucienā ar kuģīti devās vairāki simti fanu, aģentūru BNS informēja ceļojumu kompānijas «Travel Art LV» pārstāve Ludmila Glazunova.

Vairākas līdzjutēju grupas izmantojušas iespējas arī doties ārpus pilsētas tālākās ekskursijās, sacīja Glazunova.

Tikpat naski līdzjutēji ir Prāgas naktsdzīves labumu baudītāji, jo Prāgas vecpilsētā netrūkst krogu, klubu un diskotēku, kur rosība nenorimst līdz pat rīta gaiļiem.

Liela ballēšanās notika pirmdien, kad pirmo no trīs vakariem Latvijas līdzjutējus uzņēma tieši viņiem domātais klubs «Prāgas Četri Balti Krekli», kas mājvietu atradis vecpilsētas iestādījumā «Vagon Club». Piekrišana šim pasākumam bijusi liela, jo pirmie 100 līdzjutēji ieradušies, vēl pirms bija beigusies spēle ar Zviedriju. Ballēšanās Latvijas mūziķu Normunda Jakušonoka un grupas «Mākoņstūmēji» pavadībā ieilgusi krietni pēc pusnakts.

Pirms čempionāta tika prognozēts, ka dažādos laikos uz pasaules čempionātu Prāgā varētu ierasties līdz 5000 hokeja mīļotājiem no Latvijas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu