Krauliņš: Kļūdas tika kompensētas ar cīņas gribu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sintija Zandersone / LETA

«Cēsis» komanda Latvijas Sieviešu basketbola līgas (LSBL) ceturtajā finālsērijas spēlē pieļautās kļūdas kompensēja ar cīņassparu, uzskata vienības galvenais treneris Armands Krauliņš.

Iespēju noslēgt sezonu sestdien neizmantoja «TTT Rīga» komanda, kas savā laukumā ar 59:63 zaudēja pašreizējām čempionēm no «Cēsu» vienības. Līdz ar to sērijā līdz trim uzvarām rezultāts ir kļuvis neizšķirts 2-2.

«Nepieciešams spēlēt uz uzvaru, nevis vienkārši atspēlēt maču, kā mēs aizvadījām otro un trešo spēli. Trešajā gan mums arī nepaveicās, kad pēdējās sekundēs aizmetām garām no groza apakšas,» izteicās pieredzējušais speciālists. «Tomēr šoreiz bijām gatavi uzvarēt, un katrs, kas gāja laukumā, izdarīja savu uzdevumu. Jā, protams, kļūdas bija, bet tās kompensēja ar cīņas gribu un pirmoreiz sērijā nezaudējām cīņu bez sava groza. Centība deva rezultātu.»

Krauliņš atzina, ka abas komandas ir ļoti līdzīgas, bet treniņos pirms otrdien gaidāmās «zelta spēles» neko vairs kardiāli mainīt taktikā nav iespējams.

«Varam teikt paldies Zanei Jākobsonei, kura mums palīdzēja pat ar lauztu degunu,» Krauliņš slavēja basketbolisti, kura atgriezās laukumā pēc vienas cīņas izlaišanas. «Otrā spēle, kad viņai iesita ar elkoni, vairāk atgādināja regbiju. Pēc sērijas viņai būs jātaisa operācija.»

Tāpat Krauliņš atzina, ka veselības problēmas ir arī amerikāņu leģionārei Džesikai Mūrai.

Izšķirošais sērijas mačs otrdien notiks Cēsīs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu