Atbalsti Latvijas izlasi, apmeklējot Dinamo Rīga hokeja fanu telti Ķīpsalā!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

No 1. līdz 17. maijam Ķīpsalā pie viesnīcas «Islande Hotel» ikviens ir aicināts apmeklēt Dinamo Rīga hokeja fanu telti, kurā draudzīgā un nepiespiestā atmosfērā būs iespējams vērot visas Latvijas hokeja izlases spēles pret tādām hokeja lielvalstīm kā - Kanāda, Čehija, Zviedrija, Šveice, Vācija, Austrija, Francija u.c.

Tradicionāli pasaules čempionāts hokejā ir īpašs laiks, kad praktiski visi Latvijas iedzīvotāji seko līdzi un aktīvi atbalsta mūsu valstsvienību cīņā pret pasaules labākajām hokeja izlasēm. Tādēļ, lai radītu kopības sajūtu fanojot par mūsu hokejistiem Čehijā, uz pasaules čempionāta laiku (no 1. – 17. maijam) Ķīpsalā pie viesnīcas «Islande Hotel» tiks izveidota īpaša Dinamo Rīga hokeja fanu telts, kuras apmeklētājiem visu spēļu translācijas tiks nodrošinātas uz 14 TV ekrāniem. Spēļu starplaikos tiks piedāvāta iespēja piedalīties dažādās aktivitātēs un konkursos, kuros būs iespējams iegūt pārsteiguma balvas no sadarbības partneriem.

Dinamo Rīga hokeja fanu teltī darbosies tirdzniecības vieta, kur par īpaši draudzīgām cenām tiks piedāvāta Latvijas valstsvienības un Dinamo Rīga fanu atribūtika. Plašu uzkodu un dzērienu klāstu būs iespējams iegādāties arī īpašajā viesnīcas «Islande Hotel» Hokeja fanu bārā.

Vairāk informācijas par Hokeja fanu telti un tās aktivitātēm

Visi kopā mēs esam spēks!

Hokeja fanu telti atbalsta - Dinamo Rīga, Aldaris, Ādažu Čipsi, Latvijas Maiznieks, T-bode, BTA, PoliGrāma u.c.

Informatīvie atbalstītāji – focus.lv, Energy FM, sportacentrs.com, travelnews.lv u.c.

Translācijas nodrošina – Viasat.

Organizators – Dinamo Rīga un viesnīca «Islande Hotel».

Sakarā ar 8.maiju - Otrā pasaules kara upuru piemiņas dienu - Dinamo Rīga hokeja fanu telts būs slēgta.

No 9.maija plkst. 12:00 līdz pat 17.maijam telts būs atvērta, un visas spēles tiks pārraidītas pēc ierastā grafika.

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu