«Bayern» nespēj trāpīt 11 m sitienus un zaudē Vācijas kausa izcīņas pusfinālā

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Minhenes «Bayern» futbolisti, kuri svētdien 25. reizi kļuva par Vācijas čempioniem, otrdien nespēja realizēt nevienu no četriem 11 metru pēcspēles sitieniem un Vācijas kausa izcīņas pusfinālā cieta neveiksmi cīņā ar Dortmundes «Borussia».

Spēles pamatlaiks un pagarinājums noslēdzās neizšķirti 1:1, bet pēcspēles sitienos Dortmundes klubs uzvarēja ar 2:0, iekļūstot finālā.

Pamatlaikā rezultātu atklāja Roberts Levandovskis, cīņas 30. minūtē vadībā izvirzot savās mājās spēlējošo «Bayern». Tomēr 75. minūtē «Borussia» pēc Pjēra Emerika Obemejanga sitiena atjaunoja neizšķirtu 1:1.

Pagarinājumā Dortmunde palika mazākumā, jo no laukuma tika noraidīts Kevins Kampls. Savukārt pēcspēles sitienos «Borussia» labā vārtus guva Ilkajs Gundogans un Sebastians Kēls, kamēr Minhenes kluba rindās savas iespējas neizmantoja Filips Lāms, Ksavi Alonso, Mario Getce un Manuels Noiers. Lāms un Alonso pārsita pār vārtiem, Getces sitienu atvairīja «Borussia» vārtsargs Mitčels Langeraks, bet Noiers trāpīja pa vārtu stabu.

Minhenes «Bayern» šosezon līdz ar to nespēs atkārtot 2013. gada panākumu, kad izcīnīja trīs trofejas - uzvarēja Vācijas Bundeslīgā, Vācijas kausa izcīņā un Čempionu līgā. Šosezon klubs vēl turpina dalību Čempionu līgā, kur pusfinālā būs jātiekas pret «Barcelona».

Dortmundes «Borussia» kausa izcīņas finālā 30. maijā tiksies ar Bīlefeldes «Arminia» un «Wolfsburg» pusfināla uzvarētājiem, kurus noskaidros trešdien.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu