Urbanovičs, Bricis un Nākums pievienojas Latvijas biatlona izlases treneru kolektīvam

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas biatlona izlases treneru kolektīvam nākamajā sezonā pievienosies Vitālijs Urbanovičs, Ilmārs Bricis un Jēkabs Nākums, otrdien pavēstīja Latvijas Biatlona federācija (LBF).

Urbanovičs jau iepriekš ilgstoši bijis Latvijas vīriešu biatlona izlases treneris, tomēr pēc neveiksmīgajām 2010.gada Vankūveras olimpiskajām spēlēm viņu amatā nomainīja Intars Berkulis, kurš ir arī Latvijas labākā biatlonista Andreja Rastorgujeva individuālais treneris.

Turpmāk Urbanovičs un Berkulis divatā vadīs Latvijas izlasi.

Tāpat izlases treneru kolektīvam pievienojušies Ilmārs Bricis un Jēkabs Nākums. Ilggadējais Latvijas labākais biatlonists Bricis pēdējās sezonas vadīja Lietuvas izlasi, bet Nākums kādu laiku bija distanču slēpošanas izlases galvenais treneris, individuāli palīdzot arī Latvijas labākajam slēpotājam Arvim Liepiņam, kurš šosezon izmēģināja spēkus biatlonā.

Par LBF prezidenti pērn kļuva Baiba Broka, kura kā vienu no mērķiem bija izvirzījusi Latvijas «zelta četrinieka» atgriešanos darbā Latvijā. Tagad Bricis un Nākums piesaistīti izlasei, Gundars Upenieks ir LBF viceprezidents, bet Oļegs Maļuhins attīsta biatlona internāta ideju Madonā.

LBF par mērķi izvirzījusi 2018.gada olimpiskajās spēlēs piedalīties ar pilnu vīru komandu un divām dāmām.

Kā zināms, šī sezona Latvijas labākajam biatlonistam Andrejam Rastorgujevam neizvērtās pārāk sekmīga, Pasaules kausa kopvērtējumā gūstot 27.vietu, kas salīdzinājumā ar iepriekšējo sezonu bija kritums par deviņām pozīcijām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu