Latvijas hokeja izlases sastāvu PČ paziņos pirmdien

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Raimonds Volonts

Latvijas hokeja valstsvienības treneris Aleksandrs Beļavskis pirmdienas preses konferencē paziņos spēlētāju sarakstu, kas dosies uz pasaules čempionātu Prāgā, informēja Latvijas Hokeja federācija (LHF).

Preses konference notiks pirmdien, 27. aprīlī, sporta bārā «Optibet».

Beļavska rīcībā šobrīd ir trīs vārtsargi, desmit aizsargi un 16 uzbrucēji. Paredzams, ka Beļavskis uz Prāgu līdzi vedīs trīs vārtsargus, astoņus aizsargus un 14 uzbrucējs.

Līdz ar to no sastāva tiks atbrīvoti divi aizsargi un divi uzbrucēji. Iespējams, ka vieta valstsvienības sastāvā tiks taupīta Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vankūveras «Canucks» uzbrucējam Ronaldam Ķēniņam. Stenlija kausa izcīņā «Canucks» šobrīd sērijā līdz četrām uzvarām atrodas iedzinējos ar 1-3.

Tāpat pastāv iespēja laukumā atgriezties savainotajam uzbrucējam Mikam Indrašim. Viņš kopā ar valstsvienību šodien aizvadīja jau otro ledus treniņu.

Pēdējās divās pārbaudes spēlēs (piektdien un sestdien) Latvija spēkosies ar Slovākijas izlasi, kas Rīgā ieradusies ar četriem NHL vīriem.

Pasaules čempionāts no 1. līdz 17. maijam risināsies Čehijas pilsētās Prāgā un Ostravā. Latvija A apakšgrupā tiksies ar Zviedriju, Kanādu, Čehiju, Šveici, Franciju, Vāciju un Austriju.

Latvijas hokeja izlases kandidātu sastāvs

Vārtsargi: Ervīns Muštukovs (Olborgas «Pirates», Dānija), Edgars Masaļskis («Ambri-Piotta», Šveice), Jānis Kalniņš (Dunaūjvārošas «Acelbikak», Ungārija).

Aizsargi: Kristaps Sotnieks, Oskars Cibuļskis, Krišjānis Rēdlihs, Aleksandrs Jerofejevs (visi - Rīgas «Dinamo»), Māris Jass (Znojmo «Orli», Čehija), Maksims Širokovs (Martiņī «Red Ice», Šveice), Jānis Andersons (Trenčīnas «Dukla», Slovākija), Guntis Galviņš (Bolcāno «Foxes», Itālija), Ēriks Ševčenko (Karagandas «Sariarka», Kazahstāna), Renārs Demiters («Astana», Kazahstāna).

Uzbrucēji: Rodrigo Ābols («Rīga»), Andris Džeriņš, Mārtiņš Cipulis, Roberts Bukarts, Lauris Dārziņš, Miķelis Rēdlihs, Kaspars Saulietis, Miks Indrašis (visi - Rīgas «Dinamo»), Koba Jass (Liberecas «Bili Tygri», Čehija), Lauris Bajaruns (Hersholmas «Rungsted», Dānija), Jānis Sprukts («Fribourg-Gotteron», Šveice), Armands Bērziņš (Bruniko «Val Pusteria», Itālija), Kaspars Daugaviņš (Maskavas «Dinamo», Krievija), Roberts Lipsbergs (Sietlas «Thunderbirds», ASV), ŅikitaJevpalovs (Blēnvilas-Buābriānas «Armada», Kanāda), Roberts Jekimovs (Mitišču «Atlant», Krievija).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu