Vingrotājam Trefilovam septītā vieta Eiropas čempionāta sacensībās uz zirga

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas vingrotājs Dmitrijs Trefilovs sestdien izcīnīja septīto vietu Francijā notiekošā Eiropas čempionāta finālsacensībās vingrojumos uz zirga.

Trefilovs sacensībās tika pie 14,108 punktiem, bet par Eiropas čempionu ar 15,800 punktiem kļuva brits Luiss Smits, kurš šajā disciplīnā karjeras laikā kļuvis gan par olimpisko, gan pasaules čempionātu medaļnieku.

Kā ziņots, ceturtdien notikušajās kvalifikācijas sacensībās Trefilovs ar 14,900 punktiem sasniedza sesto labāko rezultātu.

LETA jau vēstīja, ka pārējiem Latvijas vingrotājiem kvalifikācijā klājās neveiksmīgāk, labāko rezultātu sasniedzot Vitālijam Kardašovam, kurš ieņēma 14.vietu atbalsta lēcienā.

Tāpat trešdien dāmu kvalifikācijā labāko rezultātu sasniedza Latvijas izlases līdere Valērija Grišāne, kura ieņēma 16.vietu atbalsta lēcienā.

Individuālie Eiropas čempionāti risinās reizi divos gados. Iepriekšējās meistarsacīkstēs Grišāne guva desmito vietu atbalsta lēcienā, Trefilovs vingrojumos uz zirga bija 14.vietā, bet Kardašovs atbalsta lēcienā ieņēma 22.vietu.

Vingrošanā kvalifikācija dalībai Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs sāksies rudenī, kad risināsies pasaules čempionāts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu