Konektikutas Universitāte triumfē NCAA čempionātā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās koledžu sporta asociācijas (NCAA) vīriešu basketbola čempionātā pirmdien ceturto reizi triumfēja Konektikutas Universitātes vienība «Huskies».

Finālmačā, kuru klātienē vēroja 79 238 skatītāji, «Huskies» basketbolisti ar 60:54 pārspēja Kentuki Universitātes «Wildcats» komandu.

Uzvarētāju sastāvā teicamu sniegumu demonstrēja potenciālā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigzne Šabazs Neipīrs, kurš guva 22 punktus, izcīnīja 6 atlēkušās bumbas un veica 3 rezultatīvas piespēles partneriem.

Tikmēr «Wildcats» komandā Džeimss Jangs guva 20 punktus un savāca 7 atlēkušās bumbas zem groziem.

«Jūs redzējāt izsalkušus haskijus,» pēc mača TV reportieriem teica Neipīrs. «Dāmas un kungi! Tas ir tas, kas notiek, kad cenšas mūs ierobežot.»

«Jau no paša spēles sākuma treneris Kevins Olijs mums teica, ka mums ir iespēja būt virsotnē, ja smagi strādāsim. Viņš vienmēr tā saka,» pastāstīja Neipīrs.

Iepriekš NCAA čempionātā «Huskies» triumfēja arī 1999., 2004. un 2011. gadā.

Otrdien sieviešu sacensību finālā Konektikutas Universitātes komanda «Huskies» tiksies ar Notrdamas universitātes vienību «Fighting Irish». Šim mačam ir īpaša intriga, jo abas komandas šosezon nav izjutušas zaudējuma rūgtumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu