«Bayern» paklūp Portugālē; «Barcelona» apspēlē PSG

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Negaidītu zaudējumu UEFA Čempionu līgas pirmajā ceturtdaļfināla spēlē trešdien piedzīvoja Vācijas futbola klubs Minhenes «Bayern», kas ar 1:3 viesos piekāpās Portugāles «Porto».

Jau 10. minūtē pēc divām kļūdām aizsardzībā «Bayern» atradās zaudētāja lomā ar rezultātu 0:2. Abus vārtus mača sākumā mājiniekiem guva Rikardu Kvarešma, pirmos no tiem - realizējot 11 metru soda sitienu, otros - izgājienu vienatnē pret Manuelu Noieru.

28. minūtē Tjagu Alkantara rezultātu samazināja līdz minimumam, bet pēdējais vārds šajā spēlē piederēja «Porto». 65. minūtē divu bumbu pārsvaru Portugāles vienībai atguva kapteinis Martiness, uzstādot spēles beigu rezultātu - 3:1.

Laukuma saimnieki visus trīs vārtus guva, izmantojot Vācijas komandas kļūdas.

«Bayern» vienībai savainojumu dēļ nevarēja palīdzēt vairāki vadošie futbolisti - Arjens Robens, Franks Riberī, Bastians Švainštaigers, Davids Alaba un Mehdi Benatija.

Tikmēr citā mačā savu favorītes statusu apliecināja Spānijas klubs «Barcelona», kas ar 3:1 izbraukumā pārspēja Parīzes «Saint-Germain» (PSG) no Francijas.

Divus vārtus uzvarētāju labā guva Urugvajas uzbrucējs Luiss Suaress, reizi precīzi sita brazīliešu uzbrucējs Neimars. Savukārt PSG vienīgos vārtus guva pēc tam, kad bumbu savos vārtos ieraidīja uz maiņu nākušais francūzis Matjē.

Ceturtdaļfināla atbildes mači norisināsies 21. un 22. aprīlī. Pusfinālā iekļūs komanda, kas būs pārāka divu spēļu summā.

UEFA Čempionu līgas fināls norisināsies 6.jūnijā Vācijas galvaspilsētā Berlīnē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu