Būs iespēja vērot visas pasaules čempionāta spēles

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Visas pasaules čempionāta spēles no Čehijas būs iespējams vērot TV3, TV6, TV5, «Viasat Sport Baltic» (VSB), interneta portālā «TVPlay» un mobilajā aplikācijā, kā arī portālā «skaties.lv», TVNET informēja MTG.

2015.gada Pasaules čempionāts hokejā norisināsies 79.reizi un šogad tas notiks Čehijā - Prāgā un Ostravā. Čempionāts norisināsies no 1. līdz 17. maijam, jau zināms, ka Latvijas hokeja valstsvienība sacentīsies ar Zviedriju, Kanādu, Čehiju, Šveici, Franciju, Vāciju un Austriju.

Latvijas hokeja komandas sniegumu, čempionāta pusfinālu un fināla spēles tiešraidē varēs skatīties kanālos TV3, TV5, VSB un lielākajā nacionālajā video portālā TVPlay, kā arī aplikācijā. TVPlay ikviens interneta lietotājs varēs skatīties arī Latvijas spēļu atkārtojumus un spilgtākos momentus no visām čempionāta spēlēm. VSB Pasaules čempionāta hokejā laikā pārraidīs visas 64 spēles, savukārt kanāls TV6 ļaus sekot 21 spēlei.

Savukārt Krievijas valstsvienības cīņas papildus Latvijas spēlēm rādīs kanāls TV5. Pasaules čempionātu hokejā komentēs VSB komentētāji Oļegs Sorokins, Anatolijs Kreipāns, Artis Ābols, Jānis Vuguls, Aivars Zahārovs, Toms Prāmnieks, Ģirts Ankipāns, Oskars Morozovs un Vladimirs Ivanovs.

Bez Tabu ziņos no Čehijas

Hokeja līdzjutējiem būs iespēja sekot līdzi ne vien spēlēm, bet arī uzzināt daudz interesanta par spēlētāju ikdienu Čehijā TV3 raidījumā Bez Tabu. Šogad uz Čehiju līdzās komentētājiem Tomam Prāmniekam un Jānim Vugulim pošas žurnāliste Agnese Drunka un operators Rolands Polītis, kuri gatavos ekskluzīvas reportāžas Bez Tabu. Šis būs jau septītais gads, kad uz čempionātu dodas arī Bez Tabu komanda. No 1.maija ik vakaru plkst. 19:35 TV3 skatītāji tiks informēti par aktuālākajiem notikumiem Čehijā – skatītājiem tiks parādītas Latvijas sportistu veiksmes, trumpji un uzvaras. TV3 žurnāliste A.Drunka atklās fanu dzīvi, intervijās ar pašmāju hokeja zvaigznēm un arī ārzemju sportistiem noskaidros visu par aizkulisēm un sadzīvi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu