Somija nosaukusi sastāvu spēlēm ar Latvijas hokeja izlasi (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Somijas hokeja izlases vadība nosaukusi sastāvu paredzētajām divām «Euro Hockey Challenge» tūres spēlēm ar Latvijas nacionālo komandu, vēsta Somijas Hokeja federācijas mājas lapa.

Soču olimpisko spēļu bronzas medaļu ieguvēju valstsvienības rindās iekļauti 2 vārtsargi, 8 aizsargi un 12 uzbrucēji.

Pieci no hokejistiem pārstāv Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubus. Pazīstamākais spēlētājs Latvijas līdzjutējiem ir Maskavas «Dinamo» uzbrucējs Leo Komarovs. Tāpat sastāvā iekļauts uzbrucējs Peteri Virtanens un Tuomass Kiskinens no Doņeckas «Donbass» vienības, kuras rindās šosezon spēlēja Latvijas izlases aizsargs Oskars Bārtulis.

Atskaitot piecus KHL spēlējošos hokejistus, pārējie pārstāv Somijas klubus.

Pirmais Latvijas - Somijas savstarpējais mačs gaidāms 10. aprīlī Somijā, bet otra spēle dienu vēlāk.

Pēc tam (18. un 19. aprīlī) Latvijas izlase «Arēnā Rīga» spēlēs ar Krievijas izlasi, bet 25. un 26. aprīlī tiksies ar Franciju.

2014. gada pasaules hokeja čempionāts risināsies Minskā no 9. līdz 25. maijam. Latvijas izlase priekšsacīkstēs spēlēs B apakšgrupā, kurā vēl ir Somija, Krievija, ASV, Šveice, Vācija, Baltkrievija un Kazahstāna.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu