Maskavas «Dinamo» pajoko par Krievijas izlases ģenerālmenedžeri Safronovu

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Par Krievijas hokeja izlases ģenerālmenedžeri apstiprinātais Andrejs Safronovs turpinās darbu Maskavas «Dinamo» ģenerāldirektora amatā, bet Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba mājaslapā ievietoto informāciju par viņa atkāpšanos Gagarina kausa līdzšinējie īpašnieki vēlāk otrdien nosauca par pirmā aprīļa joku.

Sākotnēji Maskavas «Dinamo» informēja, ka lielā darba apjoma dēļ Safronovs nevarēs apvienot abus amatus, tāpēc nolēmis koncentrēties tikai izlases jautājumiem. Viņš par valstsvienības ģenerālmenedžeri tika apstiprināts iepriekšējā nedēļā, kad par galveno treneri Krievijas izlasē tika iecelts Oļegs Znaroks.

Arī Znaroks atstājis savu amatu Maskavas klubā, kur par galveno treneri apstiprināts Harijs Vītoliņš. Znaroks «Dinamo» komandai palīdzēs kā konsultants, bet Vītoliņš būs viņa palīgs izlasē.

Maskavas «Dinamo» Gagarina kausa izcīņā zaudēja Jaroslavļas «Lokomotiv» komandai Rietumu konferences ceturtdaļfinālā, bet pirms tam divus gadus pēc kārtas izcīnīja KHL vērtīgāko trofeju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu