Audi sacīkšu braucēji Budapeštā testē RS 5 DTM (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Audi Motorsport

Ziemas pārtraukums beidzot ir galā. 31.martā Budapeštas trasē astoņi Audi sacīkšu braucēji sāk jauno RS 5 DTM testēšanu. Ar pirmajiem oficiālajiem testiem trasēs Ungārijā tiek sākta laika atskaite līdz DTM sezonas atklāšanai Hokenheimā 4.maijā.

Audi Hungaroringas trasē prezentē četru veidu dizaina Audi RS5 DTM automobiļus, ar kuriem pirmo reizi sabiedrībā izbrauks Matiass Ekstrems, Džeimijs Grīns, Migels Molina un Toms Šneiders. DTM faniem būs iespēja vērot divkārtējos čempionus tikpat sportiskā izskatā kā iepriekš.

Ekstrems sacentīsies automašīnā, kuru jau 13. gadu rotā partnera Red Bull simbolika, savukārt Šneidera melnais Audi RS 5 DTM atkal ir izgreznots ar specializētā žurnāla AUTO TEST logo. Ir palicis arī Migela Molinas koši sarkanais auto, bet Džeimijs Grīns otro sezonu sāk ar Audi, kuru rotā jaunā partnera Hoffmann Group krāsas.

Četri automobiļi, astoņi sacīkšu braucēji

Audi sacīkšu braucēji sacīkšu auto testa braucienu laiku Budapeštā pavada kopā. DTM čempions Maiks Rokenfellers kopā ar citiem zīmola pārstāvjiem ir patiešām priecīgs par iespēju atgriezties pie sacīkšu auto stūres.

«Mana pirmā ziema kā DTM čempionam bija tiešām lielisks periods ar daudziem apbalvojumiem un interesantiem solījumiem. Taču nu es atkal varu darīt to, kas man patīk vislabāk, - sēdēt sacīkšu automobilī un strādāt ar savu komandu. Beidzot mēs atkal esam trasē!»

Kamēr daļa no trīs Audi Sport komandu - Abt Sportsline, Phoenix un Rosberg - automobiļiem piedalās testa braucienos, pārējie automobiļi vēl tiek montēti. No 14.aprīļa līdz 17.aprīlim sacīkšu braucēji tiksies otrajā oficiālajā ITR testa braucienā Hokenheimā, kas būs arī «mēģinājums» pirmajai sacīkšu nedēļas nogalei šajā pašā trasē.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu