Freimaņa pārstāvētā «Unics» izstājas Eiropas kausa pusfinālā

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Latvijas izlases basketbolista Rolanda Freimaņa pārstāvētā Kazaņas «Unics» trešdien viesos ar 76:78 zaudēja Spānijas klubam «Herbalife Gran Canaria» un Eiropas kausa izcīņā izstājās pusfinālā.

Freimanis zaudētāju laba guva piecus punktus. Viņš spēlēja desmit minūtes, aizmeta garām vienīgo divpunktu metienu, trāpīja vienu no trim tālmetieniem un abus soda metienus, kā arī izcīnīja divas atlēkušās bumbas zem groziem.

Uzvarētājiem Levons Kendals guva 17 punktus, bet zaudētājiem rezultatīvākais ar 20 punktiem bija Džeimss Vaits, kamēr D'ors Fišers sameta 17 punktus.

Divu spēļu summā «Herbalife Gran Canaria» uzvarēja ar 15 punktu pārsvaru (161:146), jo pirmajā cīņā viesos guva panākumu ar 83:70.

Finālā Spānijas klubs tiksies ar citu Krievijas komandu - Maskavas apgabala «Himki». Rima Kurtinaiša trenētā komanda savās mājās ar 93:89 uzvarēja Turcijas klubu Bandirmas «Banvit», bet divu spēļu summā bija pārāka ar 175:172.

Atbildes spēlē uzvarētājiem Tairīzss Raiss guva 28 punktus, bet zaudētājiem Semijs Mehia sameta 25 punktus.

Freimanis sezonas pirmo pusi aizvadīja Igaunijas vienībā Tallinas «Kalev», taču pēc veiksmīga snieguma VTB Vienotajā līgā saņēma uzaicinājumu pievienoties Kazaņas komandai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu