Latvijas bendija izlase saglabā vietu PČ A grupā

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Latvijas izlase bendijā jeb hokejā ar bumbiņu piektdien Krievijas Tālo austrumu pilsētā Habarovskā ar 6:4 pārspēja ASV spēlē par septīto vietu un saglabāja vietu A grupā.

Septītā vieta PČ ir Latvijas izlases augstākais sasniegums. Trīs vārtus guva Maksims Blems, pa vieniem Artūrs Befuss, Lauris Ziemiņš un Romans Glazkovs.

Priekšsacīkstēs Latvijas izlase B apakšgrupas turnīru noslēdza ar trim zaudējumiem trīs spēlēs, jo pirms tam ar 2:5 atzina ASV, ar 4:10 Baltkrievijas un ar 4:8 Norvēģijas pārākumu. Pēc tam ceturtdaļfinālā Latvija ar 2:14 zaudēja Krievijai.

Spēlē par zelta medaļām sestdien tiksies Zviedrija un Krievija, bet par bronzas medaļām piektdien - Somija un Kazahstāna.

Februāra sākumā Latvijas izlase treniņu nolūkos turpat Habarovskā piedalījās un uzvarēja B grupas čempionātā, finālā ar 8:3 pārspējot Igauniju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu