«TTT Rīga» izcīna ļoti pārliecinošu uzvaru pirmajā LSBL pusfināla mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Pie ļoti pārliecinošas uzvaras Latvijas Sieviešu basketbola līgas (LSBL) pusfināla sērijas pirmajā mačā piektdien tika pašreizējā valsts čempione «TTT Rīga», kas savu skatītāju priekšā ar 99:38 (27:9, 32:10, 23:8, 17:11) sagrāva «Latvijas Universitāti» (LU).

Jau ar pirmajām minūtēm «TTT Rīga» pārliecinoši demonstrēja savu pārākumu, kad pirmo sešu minūšu laikā LU vienībai neļāva gūt ne punkta, izvirzoties vadībā ar 13:0. Turpinājumā mājinieces pakāpeniski savu pārsvaru palielināja, līdz tas sasniedza jau graujošus apmērus.

«TTT Rīga» komandas sastāvā 17 punktus iemeta Rūta Veidere, bet 12 pievienoja Anda Eibele, Kitija Laksa un Zenta Meļņika.

Tikmēr LU sastāvā 15 punktus iemeta Vineta Bīriņa, būdama vienīgā no komandas, kura spēja sasniegt desmit punktu robežu.

Līdz ar to sērijā līdz diviem panākumiem «TTT Rīga» izvirzījusies vadībā ar 1-0. Šīs sērijas otrais mačs norisināsies nākamās nedēļas otrdienā.

Tikmēr otra LSBL pusfināla sērija sāksies svētdien, kad Latvijas vicečempiones «Cēsis» savā laukumā uzņems RSU/«Merks» vienību.

Kā zināms, «TTT Rīga» pagājušajā nedēļā uzvarēja Latvijas un Igaunijas apvienotajā sieviešu basketbola čempionātā, finālā pārspējot «Cēsis» komandu. Savukārt pērn rīdzinieces atguva Latvijas čempioņu troni, kas divus gadus pēc kārtas piederēja cēsniecēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu