Sprukta un Rēdliha pārstāvētā «Lokomotiv» izslēdz Maskavas «Dinamo» (13)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Jāņa Sprukta un Miķeļa Rēdliha pārstāvētā Jaroslavļas «Lokomotiv» komanda Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas Rietumu konferences ceturtdaļfināla izšķirīgajā, septītajā mačā ar 5:1 viesos pārspēja Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadīto un Mārtiņa Karsuma pārstāvēto Maskavas «Dinamo» vienību, kas turnīrā triumfēja iepriekšējās divās sezonās.

Līdz ar to «Lokomotiv» sērijā līdz četriem panākumiem bija pārāka 4-3.

Uzvarētāju rindās ar diviem precīziem metieniem izcēlās Sergejs Koņkovs, bet Aleksandrs Čerņikovs, Jegors Averins un kanādietis ar Baltkrievijas pasi Džefs Plets guva pa vieniem vārtiem. Pēdējam rezultatīvi asistēja Rēdlihs un Sprukts.

Tikmēr vienīgos vārtus Maskavas «Dinamo» labā guva Somijas valstsvienības uzbrucējs Leo Komarovs, kurš «Lokomotiv» vārtsargu Kērtisu Senfordu pārspēja izgājienā viens pret vienu, tobrīd rezultātu samazinot līdz 1:2.

«Dinamo» komandas rindās šajā mačā nepiedalījās čehu uzbrucējs Mareks Kvapils.

Miķelis Rēdlihs šajā sērijā guva divus vārtus un veica vienu rezultatīvu piespēli, bet Jānis Sprukts atzīmējās ar četrām rezultatīvām piespēlēm partneriem.

Šajā spēlē laukumā nedevās Maskavas «Dinamo» spēlētājs Mārtiņš Karsums, kurš pagājušajā nedēļā tika ievietots savainoto spēlētāju sarakstā. Latvijas izlases uzbrucējs guvis rokas traumu un bez hokeja viņam jāiztiek vismaz nedēļa.

Rēdliha un Sprukta klubs rezultātu sērijā izlīdzināja sestdien, savā laukumā uzvarot ar rezultātu 6:0. Pēc šā mača Oļegs Znaroks izteicās, ka izslēgšanas spēlēs rezultātam nav nozīmes.

«Lokomotiv» Rietumu konferences pusfinālā tiksies ar Sanktpēterburgas SKA vienību.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu