10 pasaules visseksīgākās sportistes (38)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix, Facebook

Sportā ir tik daudz skaistu sieviešu! Izvēlēties visglītākās, seksīgākās nav vienkārši, bet šo uzdevumu atvieglo sportistu popularitāte sociālajos tīklos, viņām ir ļoti daudz sekotāju. Kā jau tas mēdz būt, izvērtējot pretējā dzimuma pievilcību, gaumes ir neskaitāmi daudzas un dažādas un kādu uzskatīt par visseksīgāko ir muļķīgi. Piedāvājam apskatu par ļoti talantīgām un simpātiskām sievietēm sporta pasaulē.

 
Houpa Solo
Houpa Solo Foto: AFP/LETA

Houpa Solo, futbols

32 gadus vecā ASV futbola valstsvienības vārtsardze Houpa Solo tiek uzskatīta par vienu no vislabākajām spēlētājām pasaulē savā ampluā. Viņa ir ļoti fotogēniska. Karjeras laikā Solo ieguvusi divas olimpiskās zelta godalgas ar ASV izlasi, kuru pārstāv jau kopš 2000. gada. Spēlējusi arī Eiropas klubos, bet šobrīd pārstāv Sietlas vienību «Reign».

Solo kaila pozējusi «ESPN The Magazine» žurnālam «The Body Issue».

Houpa Solo
Houpa Solo Foto: AP/ScanPix

 
Lindsija Vona
Lindsija Vona Foto: AP/ScanPix

Lindsija Vona, kalnu slēpošana

29 gadus vecā ASV sportiste Lindsija Vona ir viena no pasaulē labākajām kalnu slēpotājām. Pasaules kausa izcīņas posmos viņa uz goda pjedestāla kāpusi vairāk nekā 100 reizes, bet nepārspēta palikusi 59 reizes. Izskatīgā sportiste, kurai ir romantiskas attiecības ar pazīstamo golferi Taigeru Vudsu, ir divkārtēja pasaules un olimpiskā čempione. Pirms četriem gadiem Vonu atzina par ASV gada labāko sportisti. Smagas traumas dēļ talantīgā sportiste nevarēja piedalīties Soču olimpiskajās spēlēs.

Lindsija Vona
Lindsija Vona Foto: AP/ScanPix

 
Marija Šarapova
Marija Šarapova Foto: AP/ScanPix

Marija Šarapova, teniss

26 gadus vecā krieviete Marija Šarapova tiek uzskatīta par simpātiskāko tenisisti pasaulē. Viņa uzvarējusi visos četros «Grand Slam» turnīros un ir Londonas olimpisko spēļu sudraba medaļas ieguvēja. Šarapova bijusi reitinga pirmajā vietā, bet patlaban pasaules labāko sarakstā ir piektā. Kopumā viņa uzvarējusi 29 WTA turnīros. Šarapovai ir romantiskas attiecības ar četrus gadus jaunāko bulgāru tenisistu Grigoru Dimitrovu (ATP 16), kuru šosezon divreiz apspēlējis mūsu Ernests Gulbis.

Marija Šarapova
Marija Šarapova Foto: REUTERS/SCANPIX

 
Skailera Diginsa
Skailera Diginsa Foto: AP/ScanPix

Skailera Diginsa, basketbols

23 gadus vecā ASV basketboliste Skailera Diginsa iekļauta ASV izlases kandidāšu lokā 2014. - 2016. gadā paredzētajām starptautiskajām sacensībām, tajā skaitā Olimpiādei Riodežaneiro. 175 centimetrus slaidā aizsardze ir visu laiku rezultatīvākā «Notre Dame» Universitātes spēlētāja. 2013. gadā viņu ar kopējo trešo numuru draftēja Sieviešu nacionālās basketbola asociācijas (WNBA) komanda Talsas «Shock».

Skailera Diginsa
Skailera Diginsa Foto: AP/ScanPix

 
Aleksandra Saitova
Aleksandra Saitova Foto: Facebook

Aleksandra Saitova, kērlings

21 gadu vecā Krievijas kērlingiste Aleksandra Saitova kopā ar savas valsts izlasi pagājušajā gadā triumfēja Ziemas universiādē Itālijā. Šogad viņa pārstāvēja Krievijas valstsvienību, palīdzot izcīnīt devīto vietu Soču olimpiskajās spēlēs. Viņas hobiji ir peldēšana un lasīšana.

Aleksandra Saitova
Aleksandra Saitova Foto: Facebook
 
Sanja Mirza
Sanja Mirza Foto: AFP/LETA

Sanja Mirza, teniss

27 gadus vecā Indijas tenisiste Sanja Mirza ar tenisu sāka nodarboties sešu gadu vecumā, un viņas pirmais treneris bija tēvs. Karjeras laikā viņa izcīnījusi vienu WTA vienspēļu titulu un 19 dubultspēļu titulus. Labāko rādītāju vienspēļu rangā Mirza uzrādīja 2007. gadā, kad atradās 27. pozīcijā, bet dubultspēļu reitingā bijusi pat augstajā 7. vietā. 2008. gadā viņa nopietni apsvēra domu beigt sportistes karjeru, taču nolēma palikt sportā.

Sanja Mirza
Sanja Mirza Foto: AFP/LETA
 
Marta Menegatti
Marta Menegatti Foto: AFP/LETA

Marta Menegati, pludmales volejbols

23 gadus vecā itāliete Marta Menegati ar pludmales volejbolu sāka nodarboties deviņu gadu vecumā. Pirms tam viņa trenējās peldēšanā un dejoja. Savu profesionāles karjeru 180 centimetrus slaidā Menegati sāka 2009. gadā un jau pēc trīs gadiem spēlēja Londonas olimpiskajās spēlēs, kurās pēc četrām uzvarām pēc kārtas aizkļuva līdz ceturtdaļfinālam.

Marta Menegatti
Marta Menegatti Foto: Facebook

 
Antonija Mišura
Antonija Mišura Foto: Facebook

Antonija Mišura, basketbols

25 gadus vecā Horvātijas valstsvienības dalībniece Antonija Mišura basketbolā nokļuva, sekojot vecākās māsas pēdām. Viens no augumā īsākajiem Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētājiem Neits Robinsons Horvātijas sportisti nosaucis par visu laiku visskaistāko basketbolisti. 2013. gada Eiropas čempionāta finālturnīrā 178 centimetrus slaidā aizsardze vidēji mačā guva 10,7 punktus, būdama viena no savas pārstāvētās valsts izlases līderēm. Viņai bieži piedāvāts kļūt par profesionālu modeli, bet Mišura allaž piedāvājumus noraidījusi, sakot, ka vēlas koncentrēties vienīgi basketbolam.

Antonija Mišura
Antonija Mišura Foto: REUTERS/SCANPIX
 
Aleksa Morgana
Aleksa Morgana Foto: AP/ScanPix

Aleksa Morgana, futbols

24 gadus vecā Aleksa Morgana ar futbolu sāka nodarboties tikai 14 gadu vecumā, bet viņai izvērsusies visai spoža karjera. Pārstāvot slaveno Kalifornijas universitāti, viņa kļuva par savas komandas rezultatīvāko spēlētāju Koledžu čempionātā. Vēlāk Morganu iekļāva ASV valstsvienības sastāvā FIFA Pasaules kausa izcīņas turnīram, un viņa bija jaunākā izlases dalībniece, palīdzot izcīnīt sudraba medaļas. Uzbrucēja bija ļoti svarīga ASV izlases sastāvdaļa Londonas olimpiskajās spēlēs, kurās mačā pret Kanādu guva uzvaru nesošos vārtus, nodrošinot iekļūšanu finālā, pēcāk triumfējot pār Japānu.

 
Mišela Dženekija
Mišela Dženekija Foto: Facebook

Mišela Dženekija, vieglatlētika

20 gadus vecā austrāliešu barjersprintere Mišela Dženekija pasaules uzmanību izpelnījās 2012. gada pasaules junioru čempionātā Barselonā. Pirms sava skrējiena 100 m barjersprintā, kurā viņa pārliecinoši uzvarēja, Dženekija bija ļoti labā omā un uzdejoja. Video ar viņas deju (skatīt zemāk) kļuva par Youtube sensāciju, un līdz šodienai tas noskatīts vairāk nekā 25 miljonus reižu. Ar barjerskriešanu izskatīgā sportiste nodarbojas kopš 10 gadu vecuma un ir kļuvusi par Austrālijas junioru čempioni. Labus panākumus viņa guvusi daudzās augsta līmeņa sacensībās. 172 cm slaidās vieglatlētes personīgais rekords ir 13,39 sekundes.

Mišela Dženekija
Mišela Dženekija Foto: Instagram

Komentāri (38)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu