Rēdliha un Sprukta «Lokomotiv» pārspēj Maskavas «Dinamo» (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Pirmo uzvaru Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas Rietumu konferences ceturtdaļfinālā pirmdien izcīnīja Miķeļa Rēdliha un Jāņa Sprukta pārstāvētā Jaroslavļas «Lokomotiv» komanda, kas ar 2:1 savā laukumā pieveica Mārtiņa Karsuma pārstāvēto Maskavas «Dinamo».

Rezultātu mača devītajā minūtē vairākumā, kad laukumā atradās arī M. Rēdlihs un Sprukts, atklāja Džefs Plets. Izlīdzinājumu 44. minūtē, realizējot soda metienu, panāca Maskavas «Dinamo» uzbrucējs Leo Komarovs, bet uzvaru mājiniekiem trīs minūtes vēlāk nodrošināja Jurija Petrova precīzais raidījums.

Viens no šā mača galvenajiem tiesnešiem bija Eduards Odiņš.

M. Rēdlihs laukumā pavadīja 13 minūtes un 39 sekundes, kuru laikā veica vienu metienu pa pretinieku vārtiem un lika lietā divus spēka paņēmienus. Viņam bija vairākas labas izdevības gūt vārtus.

Tikmēr Jānis Sprukts uz ledus atradās 15 minūtes un 53 sekundes, uzvarot piecos no 10 iemetieniem, bloķēja vienu sāncenšu metienu un lika lietā vienu spēka paņēmienu. Pretinieku vārtus viņš neapdraudēja.

Savukārt Mārtiņš Karsums spēlēja 16 minūtes un 36 sekundes, kuru laikā izpildīja piecus metienus un divus spēka paņēmienus un uzvarēja divos no trijiem iemetieniem. Arī Karsumam bija vairākas izdevības gūt vārtus.

Sērijā līdz četrām uzvarām vadībā ar 2-1 atrodas Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītā Maskavas «Dinamo», kas Gagarina kausa izcīņā triumfēja iepriekšējos divos gados.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu