Snovbordists Petrusevičs izcīna 15. vietu PK noslēdzošajā posmā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijas snovborda izlases sportists Toms Petrusevičs ceturtdien Pasaules kausa noslēdzošajā posmā Kreicbergā, Austrijā izcīnīja 15.vietu «Slopestyle» disciplīnā, TVNET informēja Mārtiņš Kubulnieks.

Jau nākamnedēļ Tomam paredzēts starts divos Eiropas kausa posmos Bulgārijā. Tajos startēs arī Artūrs Cukunde, kuram Pasaules kausu nācās izlaist traumas dēļ.

«Ir liels prieks un gandarījums redzēt Tomu Petruseviču tik augstā vietā Pasaules kausa posmā Kreicbergā, kur jau nākamgad notiks Pasaules Kausa čempionāts. Izlases trešajā darbības sezonā tas ir viens no mūsu sportistu lielākajiem sasniegumiem,» atzīst Latvijas snovborda izlases «Freestyle» disciplīnā vadītājs un treneris Jānis Mellups.

«Kopš janvāra izlases sportisti trenējās slēpošanas kūrortā Livinjo, Itālijā. Diemžēl šoziem izlases sportistus vajā nelielas traumas, kas arī traucēja Tomam uzrādīt labāku rezultātu Pasaules kausā,» stāsta Latvijas snovborda izlases «Freestyle» disciplīnā treneris Inārs Bīrmanis.

«Slopestyle» ir snovborda sacensību disciplīna, kurā snovbordists brauciena laikā cenšas izpildīt tehniski sarežģītus trikus lielā amplitūdā un ar izkoptu stilu pār dažādiem sniega parka elementiem - tramplīniem un slaidiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu