Olimpiādi TV vērojuši 82,2% iedzīvotāju, vislielākā interese par hokeju (10)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Kādu no ziemas olimpisko spēļu pārraidēm skatījušies 82,2% jeb 1,644 miljoni Latvijas iedzīvotāju, kas vecāki par četriem gadiem, vislielākā interese bijusi par Latvijas hokeja izlases spēlēm, liecina pētījumu kompānijas TNS pētījums.

Ziemas olimpiskās spēles Sočos notika no 6. līdz 23.februārim. Latvijā pārraides no tām bija redzamas kanālos LTV1, LTV7, TV3 un TV6.

Savukārt Igaunijā kanālos ETV, ETV2 un TV3 kādu no ziemas olimpisko spēļu raidījumiem redzējuši 83,2% jeb 1,63 miljoni iedzīvotāju, kas vecāki par četriem gadiem. Bet Lietuvā ziemas olimpiskajām spēlēm Sočos veltītos raidījumus kanālos LNK, TV6, TV3 un «Lietuvos Rytas TV» redzējuši 78,1% jeb 2,226 miljoni iedzīvotāju, kas vecāki par četriem gadiem.

Latvijā vislielāko interesi izraisījusi hokeja spēle starp Latviju un Kanādu kanālā TV3, kuru vērojuši vidēji 18,4% jeb 368,1 tūkstotis Latvijas iedzīvotāju. Otrajā vietā ierindojusies «Play off» kvalifikācijas spēle hokejā starp Latviju un Šveici, kura norisinājās 18.februārī un tika pārraidīta kanālā TV3. Šo spēli vēroja vidēji 14% jeb 279,4 tūkstoši skatītāju. Trešajā vietā bija vēl viena hokeja spēle starp Latviju un Šveici, kura norisinājās 12.februārī grupu turnīrā. To kanālā TV3 vēroja vidēji 13,9% jeb 277,7 tūkstoši skatītāju.

Savukārt Igaunijā un Lietuvā visvairāk cilvēku vērojuši olimpisko spēļu atklāšanas ceremoniju. Igaunijā to kanālā ETV vēroja vidēji 24,1% jeb 308 tūkstoši Igaunijas iedzīvotāju, kas vecāki par četriem gadiem. Savukārt Lietuvā olimpisko spēļu atklāšanas ceremoniju kanālā LNK vēroja vidēji 17,1% jeb 486,4 tūkstoši Lietuvas iedzīvotāju, kas vecāki par četriem gadiem.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu