Basketbols paver iespēju bez maksas studēt Rīgas Biznesa skolā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas Jaunatnes basketbola līga (LJBL) sadarbībā ar Rīgas Tehniskās universitātes Rīgas Biznesa skolu (RBS) pirmo reizi piedāvā iespēju studēt, izmantojot pilnu studiju maksas atlaidi bakalaura programmā «Vadīšana starptautiskos uzņēmumos». Studiju maksas atlaide konkursa kārtībā tiks piešķirta vienam LJBL spēlētājam vai spēlētājai.

Konkursam jāpiesakās līdz 22.aprīlim, informācija par noteikumiem publicēta portālā basket.lv. Studiju maksas atlaides ieguvēju paziņos 9.maijā.

Latvijas Jaunatnes basketbola līga dibināta 1992.gadā. LJBL rīko Latvijas jaunatnes čempionātu 13 vecuma grupās, kā arī Mini kausa izcīņu 10-11 gadus veciem bērniem. Katru gadu LJBL sacensībās piedalās apmēram 5000 jauno basketbolistu no visiem Latvijas reģioniem.

Lai stimulētu jauniešus ne tikai labi spēlēt, bet arī mācīties, LJBL regulāri seko spēlētāju sekmēm, apbalvojot labākos, kā arī liedzot finālturnīros piedalīties nesekmīgajiem. LJBL veicina jauniešu sociālo aktivitāti un vispusīgu personības attīstību, katru gadu rīkojot Talantu nedēļas, kolektīvi piedaloties Lielajā talkā un regulāri rīkojot izglītojošas akcijas.

Iespēja bez maksas iegūt izglītību prestižā augstskolā ir jauna iespēja ikvienam jaunajam basketbolistam. LJBL un RBS sadarbība turpināsies arī nākamajos gados.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu