Ronaldu otro gadu pēc kārtas atzīst par pasaulē bagātāko futbolistu

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Portugāles izlases un Madrides «Real» futbolists Krištianu Ronaldu otro gadu pēc kārtas atzīts par pasaulē bagātāko futbolistu, vēsta futbola izdevums «Goal», kurš jau vairākus gadus veic šādu pētījumu.

Ronaldu īpašums tiek vērtēts 210 miljonu eiro vērtībā. Viņa ienākumi krietni palielinājās pēc tam, kad Madrides «Real» uzvarēja Čempionu līgā un Pasaules klubu kausa izcīņā, kā arī viņš otro gadu pēc kārtas tika atzīts par labāko gada futbolistu pasaulē. Ronaldu ienākumus papildināja dažādi bonusi, tostarp no reklāmdevējiem «Toyota», «Herbalife», «Samsung» un «Nike».

Portugālis nostiprinājies pirmajā vietā, kur otrais joprojām ir argentīnietis Lionels Mesi, kura īpašums tiek vērtēts 200 miljonus eiro apmērā. Pirms gada Ronaldu savu konkurentu apsteidza par diviem miljoniem, bet tagad tas ir palielinājies.

Tālākās vietas ieņem vēl viens «Barcelona» futbolists - brazīlietis Neimars, kā arī zviedrs Zlatans Ibrahimovičs no Francijas kluba PSG un anglis Veins Rūnijs no «Manchester United» vienības.

Pirms Ronaldu par pasaules bagātāko futbolistu bija atzīts anglis Deivids Bekhems, kurš futbolista karjeru jau ir beidzis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu