Bijušais hokejists: Krievijas neveiksmē vainīgs ir Ovečkina lāsts (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Bijušais Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Monreālas «Canadiens» kauslis Kriss Nīlans uzskata, ka Krievijas izlases neveiksmē Sočos ir vainīgs Vašingtonas «Capitals» uzbrucējs Aleksandrs Ovečkins.

«Pie visa vainīgs ir Ovečkina lāsts,» teica bijušais Stenlija kausa ieguvējs. «Ar viņa neveiksmi iesprostota ir arī «Capitals» komanda. Viņš ar šo klubu nesasniegs augstas virsotnes.»

«Un vispār es domāju, ka Aleksandrs neko neizcīnīs, ne Stenlija kausu, ne olimpisko zeltu,» «hockeyinsideout.com» citēts Nilans.

Soču olimpiskajās spēlēs Krievijas valstsvienība nespēja pārvarēt ceturtdaļfinālu, piekāpjoties Somijas izlasei. Ovečkins piecās spēlēs guva tikai vienus vārtus un izdarīja vienu rezultatīvu piespēli.

Savukārt 28 gadus vecais Ovečkins kopā ar «Capitals» komandu ne reizi nav spējis aizkļūt līdz Stenlija kausa trešajai kārtai. Krievu superzvaigzne, kurš šajā sezonā ir labākais NHL snaiperis, bieži tiek kritizēts par pārāk individuālu sniegumu, kas savukārt nenes pienesumu kopējam komandas rezultātam.

Šīs sezonas 55 NHL spēlēs Ovečkins guvis 40 vārtus, izdarījis 20 rezultatīvas piespēles un nopelnījis negatīvu lietderības koeficientu -17.

NHL Austrumu konferences kopvērtējumā «Capitals» ar 63 punktiem 59 cīņās ieņem 11. vietu.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu