Ferrari komandai panākumus paredz tuvāko trīs gadu laikā

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Tuvāko trīs gadu laikā «Ferrari» komanda kļūs par Pirmās formulas (F-1) čempionāta uzvarētāju, uzsvēris Fiat Chrysler Automobiles koncerna prezidents Serdžo Markione.

Pēdējo reizi «Ferrari» pilots triumfēja 2007.gadā, kad sezonas kopvērtējumā uzvaru izcīnīja soms Kimi Raikonens. Gadu vēlāk viņš duetā ar brazīlieti Felipi Masu komandai nodrošināja otro Konstruktoru kausu pēc kārtas, kas izrādījās līdz šim pēdējais vienības tituls.

Pēdējo reizi kāds no komandas pilotiem kādā no F-1 posmiem uzvarēja pirms nepilniem diviem gadiem, kad Spānijas «Grand Prix» triumfēja mājinieks Fernando Alonso.

Kā atzina Markione, viņš cer, ka komanda izcīnīs Konstruktoru kausu līdz 2018.gadam. «Automašīna ir īstajā vietā, un piloti ir gatavi cīņai. Domāju, ka uzvarai Konstruktoru kausā ir jābūt kā pienākumiem pret «Ferrari» faniem, komandas vēsturi un cilvēkiem, kuri tajā strādā.»

Markione arī norādīja, ka «Ferrari» jau no pirmā posma būs līdzvērtīga pagājušā gada čempionei «Mercedes» un «Red Bull» komandai, kura dominēja 2012. un 2013.gada sezonā. «Pagājušajā gadā «Mercedes» izdarīja milzīgu darbu un ir gatavi atkārtot savus panākumus. Mēs mēģināsim viņus apdzīt.»

«Ferrari» šo sezonu sagaida ar piesardzīgu optimismu, jo pirms sezonas testos šī komanda bija starp ātrākajām.

Jaunā F-1 sezona 15.martā sāksies Melburnā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu