Maslaks un Lisovska atzīti par mēneša labākajiem Latvijas handbola čempionātā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sandra Škutāne

Par februāra mēneša «Vektrum Sport» labākajiem spēlētājiem pretinieku komandu treneru balsojumā atzīti Vladimirs Maslaks (Celtnieks/LSPA) Virslīgā vīriešiem, Lita Lisovska (LSPA) Virslīgā sievietēm un Niks Remess (Salaspils SS) 1. līgā, vēsta «handball.lv».

Vladimirs Maslaks februārī četrās spēlēs guva 13 vārtus, palīdzot «Celtnieks/LSPA» komandai izcīnīt trīs panākumus un nodrošināt otro vietu regulārajā čempionātā. Interesanti, ka pēc jaunā gada Maslaks demonstrē arvien rezultatīvāku sniegumu – līdz gadu mijai ukraiņu leģionārs 10 spēlēs izcēlās ar 14 vārtiem, bet šogad septiņos mačos izcēlies jau ar 27 gūtiem vārtiem. Jāpiebilst, ka veiksmīgi Maslaks iesācis arī martu, aizvadot rezultatīvāko maču «Celtnieka» rindās – septiņi vārti uzvarā pret «Latgols».

Savukārt LSPA vārtsardze Lita Lisovska februārī demonstrēja augstvērtīgu sniegumu vārtos, kaldinot savai komandai divas uzvaras trijās spēlēs. Divas kārtas pirms regulārā čempionāta beigām LSPA handbolistes ieņem pirmo vietu turnīra tabulā. Vārtsarga pozīcijas spēlētāja par mēneša labāko tiek atzīta jau otro reizi pēc kārtas – iepriekš šo godu izpelnījās Gita Brodzinska (Stopiņu NHK).

1. līgas labākā spēlētāja gods ticis Salaspils sporta skolas spēlētājam Nikam Remesam. Lai gan Salaspils komandai šosezon vēl nav izdevies tikt pie panākuma, tieši Remess ir komandas rezultatīvākais spēlētājs un par rezultatīvāko kļuva arī abās februārī zaudētajās spēlēs, kopā gūstot 11 vārtus.

Latvijas čempionāta «Vektrum Sport» labākie spēlētāji Virslīgā un 1. līgā saņems dāvanas un kreklu no «Vektrum Sport», savukārt spēlētāju pārstāvētās komandas – dāvanu kartes. Tāpat labākie spēlētāji saņems dāvanu karti kriosaunas procedūrai «Krio», bet pārējā komanda - 15-25% atlaidi.

«Vektrum Sport» piedāvā plašu dažādu sporta veidu inventāra un preču klāstu. Uzņēmums Latvijā darbojas jau piekto gadu, sadarbojoties ar daudzām Latvijas skolām un sporta spēļu komandām.

Veselības atjaunošanas centrā «Krio» sportistu veselībai izmanto krioterapiju un skābekļa terapiju. Ar kriosaunas procedūrām sportisti iegūst izturību un spēku saviem labākajiem rezultātiem, kā arī atjauno enerģiju un atbrīvojas no noguruma pēc fiziskām slodzēm.

Vektrum Sport mēneša spēlētāji 2014./2015. gada sezonā

Oktobrī: Ēriks Drobots (ASK/LU), Laura Ņeverovska (Dobeles SS/REIR), Pēteris Ratnieks (ONSC/HK Ogre).
Novembrī: Raivis Gorbunovs (Latgols), Kristīne Kirejeva (LSPA), Mārtiņš Dāvidnieks (Skrīveri/Aizkraukle).
Decembrī/janvārī: Viktors Turkupols (Jūrmalas Sports), Gita Brodzinska (Stopiņu NHK), Ritvars Balceris (Dobeles SS).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu