Latvijas TV pauž izbrīnu par skeletona translāciju režisora dīvaino darba stilu (389)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Latvijas televīzijas darbiniekus izbrīnījis vīriešu skeletona sacensību pārraides režisora dīvainais darba stils Soču ziemas olimpiskajās spēlēs.

Visos četros braucienos visiem medaļu pretendentiem televīzijas tiešraidē pārraidīti starta ieskrējieni visā pilnībā izņemot Krievijas sportistu Aleksandru Tretjakovu, kura starta ieskrējiens pilnībā netika parādīts nevienā no četriem braucieniem. Tādēļ intereses dēļ nav bijis iespējams izskaitīt cik soļu startā Tretjakovs veicis, jo starta laiks itin visos četros braucienos nākamajam olimpiskajam čempionam bija absolūti vienāds - 4,47 sekundes, kas bija pārliecinoši labākais laiks no visiem konkurentiem.

Martina Dukura soļu skaits ieskrējienā bijis 19, ko iespējams saskaitīt. Tretjakova veikto soļu skaits nav bijis noskaidrojams.

Tretjakova starta ieskrējiena laikā tā pilnas translācijas vietā kameras uz brīdi tika pārslēgtas vai nu uz pašmāju sportistu atbalstošajiem līdzjutējiem tribīnēs vai rādītas trenera emocijas. Kad Sočos pirms gada notika Pasaules kausa izcīņas posms, Tretjakova starta ieskrējienus varēja redzēt pilnībā, norāda Latvijas TV, kas īpaši sagatavotā sižeta noslēgumā pauž cerību, ka neraugoties uz dīvaino režisora darbu, cīņa par godalgām ir noritējusi godīgi.

Tretjakovs četru braucienu summā par 0,81 sekundi apsteidza Martinu Dukuru, kurš bija ātrākais trešajā braucienā, kamēr pārējos trīs braucienos labāko laiku finišā uzrādīja Soču olimpiskais čempions.

Komentāri (389)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu