Zvaigžņotā Krievijas izlase grūtā cīņā uzveic Slovēniju (31)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Ar uzvaru Soču olimpisko spēļu hokeja turnīru ceturtdien sāka Krievijas izlase, kas A apakšgrupas mačā ar rezultātu 5:2 uzveica Slovēnijas valstsvienību.

Līdz cīņas 44. minūtei Krievija atradās vadībā ar 3:2, taču spēles lūzumu panāca jaunais krievu uzbrucējs Valērijs Ņičuškins, kurš izlauzās līdz Slovēnijas vārtiem un panāca 4:2.

Uzvarētāju rindās ar vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm šajā cīņā izcēlās Jevgēņijs Malkins, bet 1+1 Aleksandra Ovečkina kontā.

Savukārt Slovēnijas komandā ar diviem vārtiem atzīmējās Žiga Jegličs.

Citā A apakšgrupas spēlē ASV izlase ar 7:1 sagrāva Slovākijas hokejistus. Divus vārtus ASV komandas labā guva Pols Ščasnijs, bet pa reizei precīzi bija Deivids Bekess, Raiens Keslers, Džons Karlsons, Dastins Brauns un Fils Kesels.

TVNET jau ziņoja, ka Somija ceturtdien B apakšgrupas mačā ar 8:4 apspēlēja Austrijas hokejistus. Šodien savu pirmo cīņu Sočos aizvadīs arī Kanādas izlase, kas spēkosies ar Norvēģiju.

Komentāri (31)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu