Prezidents sveic brāļus Šicus ar bronzas medaļas iegūšanu (26)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Valsts prezidents Andris Bērziņš sveic brāļus Šicus ar bronzas medaļas iegūšanu kamaniņu sporta divnieku sacensībās XXII Ziemas olimpiskajās spēlēs Sočos.

Kā informēja Valsts prezidenta kancelejas Preses dienestā, Bērziņš no sirds apsveic un patiesi lepojas ar Andra un Jura Šicu izcilo sasniegumu.

Prezidents norāda, ka tā ir mērķtiecīgā un neatlaidīgā darbā kaldināta uzvara, kas spoži nes Latvijas vārdu pasaulē.

Mūsu valsts sportistu olimpiskās uzvaras ik reizi apliecina, ka Latvijas sportistu sasniegumi ziemas sporta veidos ieņem stabilu un augstu vietu pasaulē, norāda Bērziņš.

Arī Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa (V) sveic brāļus Šicus ar bronzas medaļas iegūšanu kamaniņu sporta divnieku sacensībās XXII Ziemas olimpiskajās spēlēs Sočos. Āboltiņa no sirds sveic kamaniņu braucējus brāļus Šicus ar izcīnīto bronzas medaļu Soču olimpiskajās spēlēs, liecina ieraksts mikroblogošanas vietnes «Twitter» Saeimas kontā.

«Sazinājos ar Saeimas priekšsēdētāju Solvitu Āboltiņu (V), ka viņa arī ceturtdien jūs apsveiks par šo varonīgo sasniegumu,» telefonsarunā ar Šiciem sacīja Bērziņš. «Jūs esat daudz ieguldījuši, tāpēc šis ir likumsakarīgs rezultāts.»

Prezidents novēl Andrim un Jurim Šiciem, viņu treneriem un visiem, kuru pašaizliedzīgais un mērķtiecīgais darbs veicināja olimpisko panākumu sasniegšanu, arī turpmāk tikpat stipru gribasspēku, ticību sev un saviem spēkiem, veiksmi un panākumus.

Turklāt Bērziņš cer, ka Šicu iegūtā medaļa Latvijai nebūs pēdējā šajā Olimpiādē.

Kā ziņots, Latvijas labākais kamaniņu divnieks brāļi Andris un Juris Šici šodien izcīnīja bronzas medaļu Soču olimpiskajās spēlēs. Šī Latvijai ir pirmā medaļa šajā Olimpiādē.

Komentāri (26)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu