«MX Moduls» sezonas plāni un dalībnieku sastāvs

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Motokrosa klubs «MX Moduls» sezonu sāks ar vienu jaunu un trim līdzšinējiem sportistiem. Komandu 2015. gada sezonā pārstāvēs Matīss Karro, Dāvis Ivanovs, Kārlis Sabulis un jaunais talants Kristiāns Freimanis.

Kā TVNET pavēstīja komandas pārstāve Sanita Pelēķe, šajā sezonā «MX Moduls» saglabā jau pirmajā kluba dibināšanas gadā izvirzītos mērķus. Pirmkārt, uzvarēt visās vietējās sacensībās. Otrkārt, kļūt par profesionālu klubu, kuru pazīst un novērtē arī pasaulē.

Māris Martinsons, «MX Moduls» valdes priekšsēdētājs: «Mūsu sportistu iepriekšējo gadu sasniegumi un izcīnītie čempiona tituli liecina, ka ejam pareizajā virzienā. Praktiski visi izvirzītie mērķi tiek sasniegti. Protams, iekarot pasauli ir grūti, bet palēnām viss ir iespējams».

Foto: Publicitātes foto

Dāvis Ivanovs, kurš startē MX1 klasē, turpinās iesākto. Viņam jāuzvar Latvijas motokrosa čempionātā un seriālā «Superkauss». Dāvis šogad startēs arī vairākos Pasaules motokrosa čempionāta posmos. Kārlim Sabulim šī sezona būs atgriešanās. Iepriekšējos divos gados sportists ārstēja traumas, tādēļ piedalījās vien dažās sacensībās. Matīss Karro šobrīd atgūstas no operācijas un ārstē nesen gūto ceļgala traumu. Plānots, ka Karro no kluba «MX Moduls» startēs seriālā «Superkauss» un Latvijas motokrosa čempionātā.

«MX Moduls» komandai pievienojies jauns sportists. Talantīgais motokrosists Kristiāns Freimanis. Viņš startēs Latvijas motokrosa čempionāta 85cc klasē, arī Eiropas čempionātā.

«Mēs vēlamies piepildīt jaunus kvalitātes standartus Latvijas motokrosā un sniegt atbalstu jaunu un talantīgu sportistu izaugsmē, lai viņu vārds izskanētu ne tikai Latvijā, bet arī ārpus valsts robežām. Tāpēc priecājamies, ka mūsu komandā ir Kristiāns Freimanis. Jauns un perspektīvs sportists, kurš ir tikai 12 gadus vecs,» stāsta «MX Moduls» valdes priekšsēdētājs Māris Martinsons.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu