Grandiozajiem Jūrmalas Ziemas sporta svētkiem reģistrācija pagarināta līdz 18. februārim

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ņemot vērā distanču slēpošanai nepiemērotus apstākļus, Jūrmalas Ziemas sporta svētkos dalībnieki tiek aicināti pieteikties skriešanas un nūjošanas distancēm. Sacensību izmaiņu dēļ iepriekšējā reģistrācija pagarināta līdz 18.februārim plkst. 23.59 – dalības maksa 5 eiro. Bērniem līdz 12 gadu vecumam un skolēniem no visas Latvijas dalība bez maksas, reģistrējoties iepriekš.

Trešdien, 18.februārī, plkst. 19.00 – 20.30 notiks pēdējais, jau piektais, kopīgais sagatavošanās treniņš ar Jūrmalas Ziemas sporta svētku oficiālo treneri un Latvijas leģendāro biatlonistu Jēkabu Nākumu. Tāpat papildus treniņam, kas notiks Uzvaras parkā, Rīgā, organizatori aicina piedalīties Jūrmalas Ziemas sporta svētku EXPO un izņemt dalībnieka starta aploksni un dalībnieka numuru. Pasākuma laikā ikviens varēs trenēties kopā ar Jēkabu Nākumu, būs dzīvespriecīga un uzlādējoša atmosfēra, silta tēja un dažādi pārsteigumi no Jūrmalas Ziemas sporta svētku atbalstītājiem.

«Esam kopīgi aizvadījuši jau četrus sagatavošanās treniņus, kas palīdzējuši ikvienam Jūrmalas Ziemas sporta svētku dalībniekam un vienkārši aktīva dzīvesveida entuziastam uzlabot savu fizisko formu un sagatavoties sacensībām, kā arī uzzināt ko vairāk par savu vaļasprieku – distanču slēpošanu. Jāpiemin, ka slēpošanas treniņi palīdz sagatavoties ne tikai slēpošanas sacensībām, bet visām sacensībām, kur nepieciešama izturība un laba fiziskā forma. Aicinu visus pievienoties pēdējam kopīgajam treniņam, pavadīt aktīvi un veselīgi savu brīvo laiku, kā arī es labprāt dalīšos ar slēpot gribētājiem ar dažādiem padomiem un tehnikām, piemēram, kā saglabāt spēku un enerģiju visas distances laikā,» aicina Jēkabs Nākums.

Organizatori aicina ikvienu aktīva un veselīga dzīvesveida entuziastu pieteikties «Möller's» skriešanas 10 km, 5 km un bērnu distancēm, kā arī 5 km nūjošanas distancei. Pasākuma vietā būs nūju noma – vienam dalībniekam nūju komplekts maksās tikai 3 eiro. Organizatori atgādina, ka ikviens sacensību dalībnieks, kas reģistrējies sacensībām iepriekš vai pasākuma dienā, tiks nodrošināts ar siltām pusdienām pēc finiša, būs pieejami dzirdināšanas punkti ar siltu tēju un ūdeni distancē, kā arī katrs dalībnieks starta komplektā saņems īpaši veidotu piespraudi ar Jūrmalas Ziemas sporta svētku emblēmu.

Organizatori informē, ka ir veiktas izmaiņas sacensību nolikumā - http://ejuz.lv/maratonilv. Ir palielināts Jūrmalas ziemas sporta svētku balvu fonds. «Möller's» skriešanas 10 km un 5 km distances pirmo trīs vietu ieguvēji kopvērtējumā saņems ekskluzīvas dāvanu kartes no Baltic Beach Hotel, kas ļaus distances uzvarētājiem relaksēties un uzkrāt spēkus, pavadot neaizmirstamu atpūtu Baltic Beach Hotel.

Reģistrēšanās Jūrmalas ziemas sporta svētkiem

Reģistrēties pasākumam var mājaslapā www.maratoni.lv līdz 18. februārim plkst. 23.59. Bērniem un skolēniem, reģistrējoties līdz 18. februārim, dalība bez maksas. Pārējiem dalībniekiem, reģistrējoties www.maratoni.lv līdz 18. februārim skriešanas un nūjošanas distancēm, dalības maksa ir 5 eiro; Skolu komandas aicinām reģistrēties līdz 19. februārim, rakstot uz e-pastu sport@alphabaltic.lv, norādot skolēnu vārdu, uzvārdu, dzimšanas datus, tālruņa numuru un e-pasta adresi, kā arī izvēlēto distanci.

Kopīgie sagatavošanās treniņi ar Jēkabu Nākumu

Pēdējais kopīgais bezmaksas sagatavošanās treniņš Uzvaras parkā notiks 18.februārī 19.00 – 20.30. Aicinām ikvienu interesentu apmeklēt treniņus, sagatavoties Jūrmalas ziemas sporta svētkiem un vienkārši labi pavadīt laiku.

Plašāka informācija par pasākumu un Jūrmalas ziemas sporta svētku nolikums atrodams http://ejuz.lv/maratonilv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu