Olimpiskajā ciematā svinīgi pacelts Latvijas valsts karogs (8)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Trešdien kalnu olimpiskajā ciematā netālu no Sočiem notika Latvijas valsts karoga svinīgā pacelšanas ceremonija, informē Latvijas Olimpiskā komiteja (LOK).

Latvijas komandas sportistus, trenerus un oficiālās personas sveica kalnu olimpiskā ciemata vicemērs, trīskārtējais olimpiskais čempions vingrošanā Aleksejs Ņemovs. Pasākuma jauko un sirsnīgo atmosfēru papildināja Sibīrijas jauniešu kora uzstāšanās. Reizē ar mūsu komandu karoga pacelšanu ceremonijas notika arī Bulgārijas un Dominikas komandām.

Latvijas komanda bija sapulcējusies kuplā skaitā – uz pasākumu bija ieradušies visi kamaniņbraucēji, kalnu slēpotājs Roberts Rode, skeletoniste Lelde Priedulēna, kā arī treneri un apkalpojošais personāls.

Latvijas komandas vārdā LOK viceprezidents Einars Fogelis ciemata vadībai uzdāvināja mūsu komandas rakstainos cimdus, cepuri, šalli un somu. Savukārt Latvijas delegācija saņēma baltus cimdus ar Soču ziemas Olimpisko spēļu simboliku.

Latviju svinīgajā ceremonijā pārstāvēja 29 komandas dalībnieki, bet no Bulgārijas un Dominikas ceremonijā piedalījās tikai pa pieciem-sešiem cilvēkiem.

Sportisti olimpiskajās spēlēs dzīvos vairākos ciematos. Kalnos dzīvos slēpošanas, biatlona, skeletona, kamaniņu braukšanas un bobsleja pārstāvji, bet lejā pie jūras Sočos mitināsies hokejisti, ātrslidotājs un šorttrekists.

Soču olimpiskās spēles tiks atklātas 7. februārī.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu