Makšķerēt Soču tualetēs nebūs atļauts (103)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Interneta vidē arvien lielāku popularitāti iegūst slavenās Soču olimpisko spēļu slēpošanas un biatlona centra dvīņu tualetes. Biatlonisti, kuri ieradušies Krievijas kūrorta pilsētā, izmanto iespēju nofotografēties un padalīties ar bildēm sociālajos tīklos. Vietnē «Youtube» izveidota animācijas filmiņa, kurā autori pasmējušies par labierīcību lietojumu. Izsmietas arī Krievijas augstākās amatpersonas.

24 gadus vecā Čehijas biatloniste Gabriela Soukalova pozē, izrādot neviltotu gandarījumu par dvīņu tualetēm.

Kanādas snovbordists Sebastians Tutants mikroblogošanas vietnē «Twitter» ievietojis bildi ar noteikumiem, kādi jāievēro Soču tualetēs/vannas istabās. Makšķerēt podos ir aizliegts!

Viens no šā brīža pasaules labākajiem biatlonistiem francūzis Martēns Furkads ieradies olimpiskajā ciematā un izmanto izdevību padalīties sociālajos tīklos ar bildi no slavenajām tualetēm.

Animācija, kurā cilvēkiem tiek piedāvāta iespēja iedomāties dažādus variantus, kā nokārtoties un ko darīt divvietīgajā tualetē.

Karikatūra ar Krievijas augstākajām amatpersonām Dmitriju Medvedevu un Vladimiru Putinu dvīņu tualetē.

Foto: interneta resursi
Komentāri (103)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu