Jūrmalā notiks unikāls ziemas sporta veidu pasākums

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau pavisam drīz, 21.februārī, Majoru pludmalē Jūrmalā, pie Baltic Beach Hotel, notiks vērienīgi Jūrmalas Ziemas sporta svētki.

Ņemot vērā slēpošanai nepiemērotus apstākļus, līdz 17.februārim aicinām reģistrētieswww.maratoni.lv«Möller's» skriešanas 10 km, 5 km un bērnu distancēm, kā arī 5 km nūjošanas distancei.Balvu fonds – vairāk nekā 10 000 eiro vērtībā. Jūrmala aicina visus piedalīties vērienīgajā pasākumā – vienīgajā pasākumā Latvijā, kad skriešana notiks arī ziemā, baudot lielisku atmosfēru un svaigo Baltijas jūras gaisu.

Jūrmalas Ziemas sporta svētki ir unikāls pasākums Latvijā, kas piedāvā plašu sportisku un izklaidējošu programmu, kā arī pulcē vienkopus aktīva un veselīga dzīvesveida entuziastus no visas Latvijas.

Dalības maksa skriešanas un nūjošanas distancēm līdz 17.februārim par ļoti draudzīgu cenu – 5 eiro. Savukārt skolu komandām, skolēniem un bērniem līdz 12 gadu vecumam – dalība bez maksas. Organizatori informē, ka tie, kuri jau pieteikuši dalību slēpošanas distancēm var pārreģistrēties uz jebkuru skriešanas vai nūjošanas distanci, rakstot uz e-pasturegistracija@alphabaltic.lv. Ja dalībnieks, kas reģistrējies kādai no slēpošanas distancēm, vēlas, lai tiek atgriezta dalības maksa - lūdzam rakstīt uz iepriekš norādīto e-pastu.

Jūrmalas ziemas sporta svētki piedāvā «Möller's» skriešanas5 km, 10 km un bērnu distances, kā arī 5 km nūjošanas distanci. Nūju komplektu būs iespēja iznomāt pasākuma vietā – nomas maksa ir 3 eiro.

Organizatori informē, ka ir veiktas izmaiņas sacensību nolikumā -http://ejuz.lv/maratonilv. Ir palielināts Jūrmalas ziemas sporta svētku balvu fonds.«Möller's» skriešanas 10 km un 5 km distances pirmo trīs vietu ieguvēji kopvērtējumā saņemt ekskluzīvas dāvanu kartes no Baltic Beach Hotel, kas ļaus distances uzvarētājiem relaksēties un uzkrāt spēkus, pavadot neaizmirstamu atpūtu Baltic Beach Hotel.

Jūrmalas Ziemas sporta svētku organizatori ir sarūpējuši grandiozuizklaides programmu – skeletona testa braucieni, hokeja sitiena stipruma mērīšana, biatlona šaušana, bērnu radošās darbnīcas un daudzi citi pārsteigumi.Īpaši aicinātas pasākuma piedalīties ir ģimenes ar bērniem, jo, kamēr vecāki piedalīsies sacensībās, bērni varēs radoši atpūsties apsildītā teltī, ar tēju un draudzīgiem animatoriem.

«Būs sniegs vai nebūs – 21.februārī tiekamies Jūrmalas Ziemas sporta svētkos! Organizatori ir parūpējušies, lai ikvienam Jūrmalas ziemas sporta svētku dalībniekam pasākums sniegtu iedvesmu un uzlādētu ikdienas darbiem. Un ja TU vēl neesi pārliecināts vai esi pietiekami sportiskā formā – nāc uz sagatavošanās treniņiem Uzvaras parkā kopā ar Jēkabu Nākumu. Nākamais treniņš 15. .februārī no 14.00 – 15.30,» aicina viens no Jūrmalas ziemas sporta svētku vadītājiem, populārās grupas «Musiqq» dalībnieks Emīls Balceris.

Reģistrēšanās Jūrmalas ziemas sporta svētkiem

Reģistrēties pasākumam var mājaslapāwww.maratoni.lvlīdz 17. februārim. Bērniem un skolēniem, reģistrējoties līdz 17. februārim, dalība – bez maksas. Pārējiem dalībniekiem, reģistrējotieswww.maratoni.lvlīdz 17. Februārim skriešanas un nūjošanas distancēm, dalības maksa ir 5 eiro; Skolu komandas un skolēnus aicinām reģistrēties līdz 17. februārim, rakstot uz e-pastusport@alphabaltic.lv, norādot skolēnu vārdu, uzvārdu, dzimšanas datus, tālruņa numuru un e-pasta adresi, kā arī izvēlēto distanci.

Kopīgie sagatavošanās treniņi ar Jēkabu Nākumu

Kopīgie bez maksas sagatavošanās treniņi Uzvaras parkā notiks 15.februārī 14.00 – 15.30 un 18.februārī 19.00 – 20.30. Aicinām ikvienu interesantu apmeklēt treniņus, sagatavoties Jūrmalas ziemas sporta svētkiem un vienkārši labi pavadīt laiku.

Plašāka informācija par pasākumu un Jūrmalas ziemas sporta svētku nolikums atrodamshttp://ejuz.lv/maratonilv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu