Di Mariju neapmierina Anglijas lietus, nesokas valodas apguve

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Argentīnas pussargs Anhels di Marija, kurš pārstāv Anglijas premjerlīgas futbola klubu Mančestras «United», nevar pierast pie Anglijas laika apstākļiem, un viņam nesokas ar angļu valodas apguvi, sportists pastāstīja intervijā, kas publicēta FIFA mājas lapā.

«Klājas ļoti labi. Bet vienīgā lieta, kas man sagādā neērtības, ir laika apstākļi,» viņš sacīja. «Kopumā šeit esmu apmierināts. Cilvēki ir pretimnākoši, kas man ir pats svarīgākais. To ļoti novērtēju.»

26 gadus vecais di Marija iepriekšējā vasarā no Madrides «Real» uz Angliju pārcēlās par 80,3 miljoniem eiro, kas ir transfēru rekords Lielbritānijas futbola vēsturē.

Di Marijam nesekmējas ar valodas apguvi. «Ir ļoti slikti,» komentējot savus panākums angļu valodā, sacīja pussargs. «Esmu iemācījies pavisam nedaudz un nedaudz saprotu. Cenšos mācīties soli pa solim un apmeklēju nodarbības. Ceru drīz progresēt.»

Argentīnas valstsvienības spēlētājs Mančestras komandā aizvadījis 19 mačus, kuros izcēlies ar 3 vārtu guvumiem un 6 rezultatīvām piespēlēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu