CSKA atkārto KHL rekordu sezonā izcīnīto uzvaru skaita ziņā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/Scanpix

Maskavas CSKA hokejisti pirmdien viesos ar 3:1 uzvarēja Magņitogorskas «Metallurg», atkārtojot Kontinentālās hokeja līgas (KHL) rekordu sezonas laikā izcīnīto uzvaru skaita ziņā, informē līga.

CSKA tika pie 44. uzvaras šosezon aizvadītās 53 spēlēs. 2009./2010. gada sezonā Ufas «Salavat Julajev» arī izcīnīja 44 uzvaras, taču 56 spēlēs. Maskavas klubam šosezon vēl jāaizvada septiņas spēles, tāpēc, visticamāk, jau tuvākajā laikā tiks uzstādīts jauns rekords.

Spēlē pret Gagarina kausa īpašniekiem CSKA labā divus vārtus guva francūzis Stefans da Kosta. Maskavas klubs pirmais zaudēja vārtus, taču pēc tam atspēlējās.

Maskavas CSKA ar 126 punktiem ir Rietumu konferences un visas KHL līderi, tuvākos sekotājus - Sanktpēterburgas SKA apsteidzot par 11 punktiem.

Tikmēr citā spēlē pie uzvaras tika Kaspara Daugaviņa, Mārtiņa Karsuma pārstāvētā un Harija Vītoliņa vadītā Maskavas «Dinamo» vienība, kas ar 2:1 dramatiskā cīņā viesos pieveica Helsinku «Jokerit».

Latvijas uzbrucēji ar rezultativitāti neizcēlās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu